Minecraft'a duyurulan çapraz oynama özelliği geldi

Furkan Güler 1.08.2017 - 11:15
E3 2017 sırasında duyurulan özellik artık aktif durumda.
The Sims serisinin ardından video oyun tarihinin en çok satan PC oyunu ünvanına sahip olan Minecraft'a yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Rekor miktar ile Microsoft'tun satın aldığı oyun, artık çapraz platformözelliğini destekliyor. E3 2017 sırasında Microsoft'un duyurduğu çapraz platform özelliği şimdilik Android, Windows ve Xbox One platformlarını desteklemekte. Beta aşamasında olan özelliği bu aşamada sadece Android ve Windows platformlarında oynayabiliyoruz. Xbox One platformlarının ise beta programına daha sonradan dahil edileceği söyleniyor.

Diğer bir yandan oyunu Windows Mağazası'ndan alırsanız Xbox One platformlarında da oynayabileceğinizi belirtelim. Duyurulduğu andan itibaren Minecraft oyuncularını heyecanlandıran çapraz platform özelliği sayesinde artık telefonda Minecraft oynarken oyunu PC'de oynayan arkadaşlarınız ile buluşabileceksiniz.

Minecraft'a duyurulan çapraz oynama özelliği geldi
İlk olarak Microsoft'un Insider olarak tanımladığı beta oyuncularına açılan özellik, ilerleyen dönemlerde tüm oyuncular için aktif olacak. Insider programına katılmak istiyorsanız ise buraya tıklayarak gerekli adımları izlemeniz yeterli. Son olarak bu üç platformdan sonra ilerleyen aşamalarda oyunun sanal gerçeklik, iOS ve Nintendo Switch platformları da çapraz platform sistemine dahil edilecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft'a duyurulan çapraz oynama özelliği geldi
İlginizi Çekebilir