Mirage: Arcane Warfare bir günlüğüne ücretsiz oluyor

Hakan Hervenik 6.09.2017 - 14:30
Bu kampanyadan sonra oyunun fiyatları da aşağı çekiliyor.
Mirage: Arcane Warfare aslında başarılı bir oyun. Ancak, büyülü bir dövüş oyunu insanları kendine çekmeyi başaramadı. Kendine özel bir oyuncu kitlesi yaratamayan Mirage, bu yüzden de kötü zamanlar geçiriyor. Chivarly Medieval Warfare gibi bir oyunun geliştiricilerinden çıkmış olsa da oyunun satışları yerlerde diyebiliriz.

Yaptıkları açıklamada " Mirage'ın çıkışının kötü olduğunu kabul ediyoruz. Çok kötüydü, biliyoruz." diyen stüdyo, oyunu diriltmek için bu akşamdan itibaren 24 saat boyunca ücretsiz olacak. Oyunu ücretsizken alırsanız, sonsuza kadar kütüphanenizde saklayabilirsiniz. "Her şeyden çok oyunu satın alıp bizim yanımızda duran oyuncuları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzülüyoruz. Biz sadece yıllarca uğraştığımız oyunu insanların oynamasını istiyoruz."

Yapılacak olan bu promosyondan sonra ise oyunun fiyatı aşağı çekilecek. Stüdyonun maddi açıdan sıkıntı çekmediğini belirten Torn Banner, "biz sadece oyunumuzun gereken ilgiyi görmesini istiyoruz." dedi. Bakalım yapılan bu kampanya oyunu diriltmeye yetecek mi?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 21:31
Ben oynarım abi eğe r bence chivalry gibi bir oyundan sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 14:40
tarih verseniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mirage: Arcane Warfare bir günlüğüne ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir