Mirage: Arcane Warfare'da oyuncu patlaması yaşandı

Furkan Güler 7.09.2017 - 13:11
Oyun bir günlüğüne ücretsiz olduktan sonra sunucular doldu taştı.
Oynanış anlamında Mount & Blade ve Chivalr: Medieval Warfare'a benzeyen Mirage: Arcane Warfare, bazı oyuncuların hoşuna gitmese de genel olarak eğlenceli olarak kabul edilmişti. Geride bıraktığımız gün bir günlüğüne ücretsiz verilen oyunun sunucuları neredeyse dolup taştı. Oyun ücretsiz olduktan sonra oyunda yaklaşık 40,000 aktif oyuncunun bulunduğu söyleniyor. Ücretsiz sürümünün ardından Steam'de en çok oynanılan oyunlar listesine giren Mirage: Arcane Warfare, gerçekçi kılıç sallama mekaniklerine fantastik öğeler ekleyen bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı.

Mirage: Arcane Warfare'da oyuncu patlaması yaşandı
40,000 rakamının çok fazla olmadığını söyleyebilirsiniz ancak Mirage: Arcane Warfare, bir günlüğüne ücretsiz olmadan önce bazen sunucularında oyuncu bulmak bile imkansız hale gelebiliyordu. Görünüşe göre oyunun bir günlüğüne ücretsiz olması, reklam açısından geliştiricilerin oldukça işine yaramış.

Oyuna artık ücretsiz erişmek mümkün değil fakat, geliştiriciler oyunun fiyatında indirime gitme kararı aldı. 9,99 dolara çekilen etiket fiyatını ödedikten sonra savaş arenasına dalabilirsiniz. Uzun süren bir geliştirilme aşamasının ardından beklenilen hiti yapamayan Mirage: Arcane Warfare'ın ilerleyen dönemlerde tekrar bir günlüğüne ücretsiz olabileceği söyleniyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mirage: Arcane Warfare'da oyuncu patlaması yaşandı
İlginizi Çekebilir