Mirror’s Edge 2'nin yaşadığına dair belirtiler var

Mahmut Saral 7.07.2011 - 08:30
Eninde sonunda çıkacak, hem de Battlefield destekli
Battlefield serisiyle fazlasıyla uğraşan DICE'ın, boş zamanında geliştirmeye başladığı ve yenilikçi yapısıyla kısa sürede dikkat çeken oyunu Mirror's Edge'i çoğumuz biliyoruz. Faith isimli bir karakteri kontrol ederek, oldukça dinamik bir oynanış yapısına sahip olan oyunda, neredeyse hiç silaha başvurmadan, sadece koşarak-kaçarak yolumuzu bulmaya çalışıyorduk. "Bu bir FPS ve belki de ilk kez bir FPS'de en önemli araç olan silaha ihtiyacımız pek olmuyordu."

Mirror's Edge, dikkat çekici bir  yapım olmuş, ardından devamının geleceği de belirtilmişti. Ne olduysa, bu açıklamanın sonrasında oldu ve DICE, yine Battlefield serisine yoğunlaşmaya başladı, akabinde de Mirror's Edge 2'nin askıya alındığı belirtilti. Peki şimdi neler oluyor?

Mirror’s Edge 2'nin yaşadığına dair belirtiler var
EA başkanı Frank Gibeau, Mirror's Edge 2'ye dair E3 2011'de bazı ipucları vermiş ve DICE'ın Frostbite 2 motorunu kullanarak hazırlanabileceğinden söz etmişti. Şimdi bir açıklama da EA Avrupa başkan yardımcısı Patrick Soderlund'dan geldi. Soderlund, EA'in Mirror's Edge 2'den vazgeçmediğini, bu oyunu sevdiklerini ve iki numaralı oyun üzerinde şu an çalışmaların yapıldığını belirtti. Lakin daha fazla bilgi veremeyeceğinin de altını çizdi.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 07:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mirror’s Edge 2'nin yaşadığına dair belirtiler var
İlginizi Çekebilir