Mirror's Edge 2 hala DICE'ın aklında

Murat Halilbeyoğlu 8.09.2011 - 10:59
Bu oyun çıkacak hissediyoruz
Uzun zaman önce, henüz Battlefield 3 bu kadar gündemde değilken DICE denildiğinde aklımıza gelen başka bir oyun vardı; Mirror's Edge 2. Çok öncesinde EA tarafından Mirror's Edge'in devam oyununun iptal edildiği açıklanmış, ardından "Hayır canım iptal etmedik, sadece rafa kaldırdık!" diye söylenmişti

OXM sitesinin haberine göre yapımcı firma DICE yeni Mirror's Edge oyununun illa ki yapılacağını söyküyor ve sözlerini "Hiçbirşey imkansız değildir" diyerek başlıyor. Battlefield 3 ile sıkça adını duyuran DICE yapımcısı Patrick Bach şunları söylemiş:

"Bu konuda açıkça söyleyebileceğimiz tek şey projeyi öldürmediğimizdir. Hala bu oyun hakkında konuşup birbirimizle fikir alışverişi yapıyoruz. Dolayısı ile bunu resmi bir açıklama olarak alabilirsiniz. Mirror's Edge projesi henüz ölmüş değil. Biz de bu oyunu çok seviyoruz tek sorun ne yapacağımıza kara vemek."

Mirror's Edge 2 hala DICE'ın aklında
Battlefield 3'ün çıkmasına az bir süre kala, yeni oyunun gelecek Mirror's Edge oyunu ile arasında bir benzerlik olup olmadığı yönündeki soruya karşılık Bach "Farkettiyseniz oyundaki (BF3) hareket sistemi Mirror's Edge'den ilham alınarak oluşturuldu zaten o projede çalışan pek çok kişi de şu anda Battlefiled 3'te çalışıyor. Buradaki insanlar hala Faith'e aşık. Gelecek hakkında çok iddialı konuşmaya cesaret edemem ama hiçbir şey imkansız değil. Hatta olması büyük bir olasılık."

O zaman buradan şu sonucu çıkartabiliriz; Battlefield 3 oynarken ekstradan dikkat edin nitekim ileride Mirror's Edge 2 çıkar ve oynamaya niyetlenirseniz şimdiden oyunun temeli hakkında bir fikir edinebilirsiniz. 
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mirror's Edge 2 hala DICE'ın aklında
İlginizi Çekebilir