Mirror's Edge 2 için hala ümit var

Murat Halilbeyoğlu 3.03.2011 - 10:59
EA Games'in patronundan umut dolu haberler
Biz de dahil geçtiğimiz haftalarda yaptığımız Mirror's Edge 2 iptal oldu haberine üzülen okurlarımız için işte kalplerine su serpecek yeni bir haber.

Nitekim her ne kadar EA firması DICE'ın Mirror's Edge 2 den vazgeçtiğini söylese de EA Games patronu Frank Gibeau projenin ölmediğini sadece rafa kalktığı belirtti.

Yapılan bir röportajda Gibeau şu an için seriyi geri getirmenin yollarını aradıklarını söyledi.

"Şu an için Mirror's Edge'i nasıl geri getirebiliriz ona bakıyoruz. Yani proje şu anda kreatif geliştirme sürecinde. EA Mirror's Edge'i öldürdü hikayelerini ben de duydum. Hey, burada patron benim. Her oyun için yeşil ışığı ben yakarım ve yemin ederim ben Mirror's Edge'i öldürmedim."

Mirror's Edge 2 için hala ümit var
"Bizim daha önceden söylediğimiz şey şöyleydi ki: "Bir devam oyununu hit yapmak için neye ihtiyacımız var? Birinci versiyondan ikinci versiyona geçmeliyiz ki satışımız iki üç kat artsın ve daha yüksek bir kitleye ulaşalım. Birinci oyun kalite açısından iyi bir yerde duruyordu ancak şimdikinin daha da iyi olması lazım."

Mirror's Edge'in devam oyunu 2009 yılında duyurulmuş ancak kısa zaman önce oyunun DICE tarafından rafa kaldırıldığı ve daha sonradan da iptal edildiği söylenmişti. EA'nın söylediği şey ise ilk oyun her ne kadar beklendiği kadar ilgi görmese de bu fikir mülkiyetinin firma için öneminin büyük olduğuydu.
Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mirror's Edge 2 için hala ümit var
İlginizi Çekebilir