EA Games başkanı Frank Gibeau geçen yıl çıkan ve kritiklerde pek beğilen Mirror's Edge için ağzını açtı, "Aslında EA'nin beklentileri düşünüldüğünde bu oyun isteklerimizin altında kalıyordu. Evet, beğenildi ancak şunu öğrendik ki bir oyun için daha çok zaman harcanarak oyunu cilalalı, daha akıcı hale getirmeli ve online oyun seçeneğini düşünmelisiniz. Mirror's Edge, dobra bir şekilde konuşmak gerekirse güzel başlayan, First Person parkur oynanışı ile eğlendiren bir yapımdı, ancak beklentileri de bir noktada tatmin etmiyordu."
Hızını alamayan Gibeau şunları da eklemeden edemiyor, "Oyunu öğrenme süreci, oyunun anlatıcısı ve zorluğu sorunlu idi ve çoklu oyuncu seçeneği bile yoktu. En büyük sebep de yapım aşamasında yeterli desteği görememesiydi. Satışlar bizi memnun etse de istediğimiz başarıyı da yakalayamadık."
Herşeye rağmen sevilen oyun Mirror's Edge'in devam oyunu 2009 E3'ünde duyuruldu ancak ondan sonra da bir türlü ses çıkmadı. Meraklıları için biraz daha sabır diyoruz.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.