Mission: Impossible Yansımalar'ı herkesten önce izleyin!

Ersin Kılıç 20.07.2018 - 16:09
20 kişiyi Mission: Impossible Yansımalar ön gösterimine götürüyoruz!

Merlin Sinema olarak tam 20 takipçimizi 27 Temmuz 2018'de gösterime girecek olan Mission: Impossible Yansımalar filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 10 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte Mission: Impossible Yansımalar filmini herkesten önce izleme şansına sahip olacaklar.

Mission: Impossible Yansımalar herkesten önce izleyin!

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin Sinema Facebook sayfasını beğenmek ve buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak.

Bu özel gösterim 25 Temmuz akşamı İstanbul Anadolu yakasında gerçekleşecektir. Hafta başında kazanan takipçilerimiz açıklanacak ve kendilerine bilet ve gösterim yeri detayları gönderilecektir. Herkese bol şans!

Mission: Impossible Yansımalar'ı herkesten önce izleyin!

Paramount Pictures ve Skydance Sunar

Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı

Bir Christopher McQuarrie Filmi

Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR”

Baş Yapımcılar David Ellison,  Dana Goldberg,  Don Granger

Yapımcılar Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Jake Myers, J.J. Abrams

Yazarlar Christopher McQuarrie, Dylan Kussman

Yönetmen Christopher McQuarrie

Oyuncular:                Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt.

Özet:  İyi niyetler bazen peşinizi bırakmaz... MISSION IMPOSSIBLE: YANSIMALAR filminde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve IMF ekibi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ile aşina olduğumuz bazı dostları (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Filmde, Henry Cavill, Angela Bassett, ve Vanessa Kirby bir kez daha yönetmen koltuğunda yapımcı Christopher McQuarrie’ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyor.

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2018

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mission: Impossible Yansımalar'ı herkesten önce izleyin!
İlginizi Çekebilir