MK Okurları oyunları ... için oynuyor!

Murat Halilbeyoğlu 4.02.2013 - 13:24
Çünkü her şeyin bir sebebi var
Her hafta olduğu gibi bu hafta da sizlerin oyları ile şekillenen MK Anket'imiz için sonuçlar belli oldu.

Hafta başında sizlere "Oyunları niye oynuyoruz?" sorusunu sormuş ve beş seçenek sunmuştuk. Aşağıdaki resme baktığımızda üç sonucun birbirine yakın, bir sonucun içler acısı, bir diğer sonucun ise tavan yaptığını görüyoruz. 

MK Okurları oyunları ... için oynuyor!
Kullanılan oylardan %55'i "Bu dünyadan uzaklaşmak ara ara iyi geliyor" seçeneğini seçerek açık ara lider ilan etmişler. Nitekim düşünüldüğünde de esasa mantık bu. Belki Tetris, vs. gibi oyunlarda bunu hissetmek çok mümkün değil ama bir RPG oyununda veya atmosferin muhteşem olduğu bir shooterda bütün olay da o değil mi?

İkinci sırada ise %21 ile "Gerçek hayatta olmadığım kişi oluyorum" seçeneği bulunuyor. İlk seçeneğimize benzese de oyunlarda süper kahraman, anti kahraman, büyücü, vs. gibi şeyler olmak her zaman için bizleri etkilemiştir.

Ardından ise %13 ile "İşim bu" seçeneği geliyor. Bunu gerçekten editör dostlarımız mı işaretledi yoksa bunu işaretleyen okurlarımız oyun oynamayı artık kendilerine meslek olarak mı görüyorlar bilmiyoruz ancak üçüncü sırada yer alamsı ilginç bir seçenek.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okurları oyunları ... için oynuyor!
İlginizi Çekebilir