MK Okuru en çok hangi Merlin'in Kazanı özel içeriğini seviyor?

Merlinin Kazanı 22.04.2013 - 10:57
Bunun cevabı bizim için çok önemli biliyorsunuz!
Yine sıra geldi bir anket incelemesine daha. Geçtiğimiz hafta sizlere genel şablonun dışına çıkarak yeni bir anket sunmuş ve kendi hakkımızda sizden bilgi almak adına en çok sevdiğiniz haftalık Merlin'in Kazanı özel içeriğini sormuştuk.

MK Okuru en çok hangi Merlin'in Kazanı özel içeriğini seviyor?
Üzerinden bir hafta geçti ve anketimiz tamamlandı. Öncelikle bunun yapılan anketler içinde en çok ilgi gören olduğunu söylemek isteriz. Bu da bizlerin hazırladığı özel içeriklere ne kadar ilgili olduğunuzu gösterir ki bunun için de hepinize ayrıca teşekkür ederiz. Gerek olumlu gerek olumsuz, bizleri sizler için daha iyi içerik sunmaya yöneltecek her türlü eleştiriye açık olduğumuzu biliyorsunuz. Şimdi bakalım MK Okuru en çok hangi Merlin özel içeriğini seviyormuş?

Anketimizin ilk sırasında %36'lık oran ile  Merlin'e Sorun yer alıyor. 3 senedir süren bu soru-cevap klasiğinin ne kadar sevildiği yukarıdaki sonuç tablosuna baktığımızda açıkça ortada zaten. Nitekim ikinci sırada yer alan "Geçtiğimiz Hafta Oyun Dünyası" %16'lık oran ile ikinci sırada yer alıyor. Sizlere bir önceki haftanın önemli gelişmelerini derlediğimiz bu programımız da kitlemizin çoğuna yöneliyor.

Üçüncü sırada ise yeni başladığımız yazı dizimiz "Anime Manga" bölümü mevcut. Her hafta farklı bir çizgi roman veya çizgi dizinin tanıtıldığı bu bölümün üçüncü sırada olması MK Okuru'nun anime ve mangaya ne kadar ilgi duyduğunu veya duymaya başladığını da bizlere göstermiş oldu. %11'lik oy alan Anime Manga, listenin ikincisinden çok da uzak değil nitekim.

Bu üçlünün ardından sırayı haftalık sinema rehberimiz Vizyondakiler alırken beşinci sırada "Oyuncu kızlarla tost yerken konuşulacak 10 konu" bulunuyor. Rotamız Online Evrenler ve WoW tarihi altıncı sırayı paylaşırken liste, "Unutulmuş Diyarlar", "Oyun Akademisi", "Telefrag", "Kara Ekran" şeklinde devam ediyor.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru en çok hangi Merlin'in Kazanı özel içeriğini seviyor?
İlginizi Çekebilir