MK Okuru hangi Türk iletişim firmasında çalışmak ister?

Murat Halilbeyoğlu 28.11.2013 - 13:52
Sektörün en popüler firmasını araştırdık
Haftalık anket incelememizde bu sefer bir değişiklik yaparak anketimizi iki hafta boyunca sürdürüp sizlerin hepinizin cevaplarını almak istedik, nitekim bu seferki sorumuzun sonucu epey önemli.

Sizlere geçtiğimiz hafta "Hangi Türk iletişim sektörü firmasında çalışmak istersiniz?" şeklinde bir soru sormuş ve ülkemizdeki 8 aktif şirketi sıralamıştık. Anketimize oldukça büyük bir katılım gerçekleşti ve 1800'ün üzerinde oy kullanıldı.

Bu oylar sonucunda MK Okuru'nun iletişim sektörüne girmesi durumunda hangi firmayı tercih edeceğini de öğrenmiş olduk.
MK Okuru hangi Türk iletişim firmasında çalışmak ister?
Verilen oylara göre anketimizin en çok tercih edilen firması %35'lik oy oranı ile Turkcell olmuş. Türkiye'de kurulan ilk GSM operatörü olan firma en çok çalışılmak istenen şirket olarak tercih edilmiş. İkinci sırada yine Turkcell bağlantılı bir firma olan Turkcell Superonline bulunuyor. %24 oranında oy alan firma yine Turkcell ile birliklte internet kullanımının ülkemizde yaygınlaşmasını sağlaması ile biliniyor.

Üçüncü sırada özellikle Avrupa'da yoğun kullanıma sahip olan Vodafone firması görülüyor. %14 lük oy ile Turkcell firmalarından sonra gelen Vodafone ülkemizde son bir kaç senedir başladığı etkili çalışması ile ancak bu oranı yakalayabildi. Sonrasında ise %8'lik oy ile TTNET firması geliyor. Ülkemizde internet çalışmaları alanında geniş bir yapıya sahip firmayı ise %6'lık oy oranı ile Uydu Net ve Türk Telekom takip ediyor. Bir diğer operatör firması olan AVEA %5 ile yedinci sırada ike D-Smart Net %2 ile son sırada yer alıyor.
MK Okuru hangi Türk iletişim firmasında çalışmak ister?
İlginizi Çekebilir