MK Okuru ve Steam Machines'in yeni nesil üzerindeki etkisi

Murat Halilbeyoğlu 7.10.2013 - 11:13
Sen PC'ci adamsın ne işin olur kutuyla, gamepad ile?
Haftalık anket incelememizde geçtiğimiz haftanın sonucunu incelemeye geldi sıra.

Sizlere geçen hafta Steam Machine hakkında bir anket hazırlamış ve bu yeni konsolun gelecek olan next-gen'lere ne gibi bir etki yapacağını sormuştuk. Sunduğumuz seçenekler arasından seçimlerinize baktığımızda ise aşağıdaki tablo ortaya çıktı.

MK Okuru ve Steam Machines'in yeni nesil üzerindeki etkisi
Sizlere sunduğumuz seçenekler arasında %38 ile en çok oy alan "Steam ayrı bir dünya ikisine de bir şey olmaz" cevabı birinci sırada yer alıyor. İkinci sırada %29'luk oy ile "Her iki konsol da Steam'i yer bitirir" seçeneği yer alıyor. Üçüncü ve dördüncü sırada ise %16 ve %15 ile "Hem PS4 hem Xbox One'ın satışlarını biraz kırpar" ve "PS4'e bir şey olmaz da Xbox One'a sağlam vurur" seçenekleri yer alır. En son sırada ise %2 ile "Xbox One'a bir şey olmaz da PS4'e sağlam vurur" seçeneği yer alıyor.

Buna göre genel kanı yeni nesil konsollarla Steam Machine'in ayrı kulvarlarda yol alacağı ve birbirlerine etki etmeyeceği yönünde, bunun yanında büyük bir kısım ise Steam'in PC kulvarında kalması gerektiği aksi halde konsol dünyasının muhteşem ikilisinin Valve'ı bu konuda ezeceğini düşünüyor.

Rekabete inanan kitle ise çoğunlukla iki konsolun da hafif bir şekilde etkileneceğini düşünürken bunun büyük kısmı PS4'ün sıkıntı yaşamayacağını ancak Xbox'ın darbeyi sağlam alacağını düşünüyor.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru ve Steam Machines'in yeni nesil üzerindeki etkisi
İlginizi Çekebilir