MK Okuru'na bu tür oyunlar yapmayın!

Murat Halilbeyoğlu 6.05.2013 - 10:30
Bir kere gerek yok yani!
Ve yine geldik bir haftalık anket analizine.

Geçtiğimiz hafta sizlere oyunlar arasında sevmediğiniz ya da olmasa da olur diye düşündüğünüz türü sormuştuk. Oldukça fazla seçenekten oluşan her anketimiz gibi bu anketimizde de pek çok dağılım söz konusu.

MK Okuru'na bu tür oyunlar yapmayın!
İş ile eğlenceyi birbirine karıştırmayan oyuncu dünyasınin ilk tercihi %18 ile "Eğitim oyunları" olmuş. Özellikle düşük grafikler, sıkıcı bir konu ve çok az aksiyonun olması bunda büyük etkendir diye düşünüyoruz. İkinci sırada %13 ile "Kart oyunları" yer alıyor. Sadece batak, pişti tarzı oyunlar değil, Magic the Gathering gibi oyunlar da bunlara dahil elbette. Özellikle Blizzard'ın yeni oyunu Heroes of Warcraft'ı düşünürseniz, bizim kitlenin o kadar heyecanlandığını söyleyemeyiz bu durumda.

Üçüncü sırada ise %10'luk oy oranı ile Adult oyunlar yer alıyor. Eh buna nasıl bir yorum yapılır bilmem ancak Catherine haberlerini hatırlayınca o kadar da ilgisiz kalındığını hatırlamıyorum pek.

İlginç olan ise FPS'nin de bu listede %7 gibi nispeten büyük bir pay almış olması. Son zamanlarda devam eden bu FPS tartışmasını hararetlendirecek bir olay gibi gözüküyor.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru'na bu tür oyunlar yapmayın!
İlginizi Çekebilir