Mk Okuru'na göre PS4'ün çıkış tarihi

Murat Halilbeyoğlu 11.02.2013 - 14:22
Belki yarın belki...
Geçen hafta sizlere PS4'ün ne zaman çıkacağını sormuştuk. Sizlere kendi tahminimiz olan altı seçeneği sunduk ve bunların arasından bir seçim yapmanızı istedik. Şu sıralar pek çok dedikodu geçse de Sony'nin konsol planlarının ne kadar geniş vadeli olduğunu biliyoruz.

Verdiğimiz seçeneklerden "Bu sene gelmez" şıkkı %51 ile en çok oy alan olmuş. Belli ki çoğunluk, yeni konsolun 2013 içerisinde çıkmasını beklemiyor.

Mk Okuru'na göre PS4'ün çıkış tarihi
İkinci sırada ise PS4'ün rakibi olan Xbox 720 seçeneği bulunuyor. Bu seçeneği ankete koymamızdaki sebep okurların ne kadarının Microsoft konsolunu düşündüğünü görmekti ki ankete baktığımızda %19 ile pek çok kişinin düşündüğünü görüyoruz.

Çıkış tarihi seçeneklerinde ikinci, anketimizde üçüncü sırayı ise %12 ile sonbahar mevsimi alıyor. Yani MK Okur'larının bir kısmı Eylül-Ekim aylarında bu yeni konsolu görmeyi umut ediyor.

20 Şubat'ta Sony'nin bir duyuru yapacağını biliyoruz ve muhtemelen bu PS4 hakkında biraz daha detaylı bilgi edinmemize sebep olacak ancak henüz net bir bilgi yok.

O yüzden gelin biz şimdilik yeni anketimize odaklanalım.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mk Okuru'na göre PS4'ün çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir