MK Okuru'na hediye almak isterseniz bu yazıyı kullanın

Murat Halilbeyoğlu 29.04.2013 - 10:15
Nitekim biz ne istediğini biliyoruz
Sizlere geçtiğimiz hafta yaptığımız ankette (o sırada) yaklaşan 23 Nisan için alınabilecek en iyi hediyenin ne olduğunu sorup aklımıza gelen birkaç seçeneği paylaşmıştık. Şimsi sıra geldi kimin ne istediğini öğrenmeye.

MK Okuru'na hediye almak isterseniz bu yazıyı kullanın
Konsol, monsol, vs. hepsini bir kenara atın çünkü neredeyse içine koyduğumuz her ankette ilk ya da üst sırada yer aldığı gibi bu anketimizde de liderliği PC alıyor. Sağlam donanıma sahip bir masaüstü bilgisayar anlaşılan o ki katılanların çoğunluğunun ilk seçimi olmuş. PC seçeneği %30 ile birinci sırada.

İkinci sırada ise oyun dünyasını fazla etkilemeyen ancak elde ederseniz sizleri oldukça etkileyecek bir seçenek var; araba. Katılanların yaş ortalamasını bilmesek de bize gayet makul bir sonuç olarak gözüküyor. Araba seçeneği %18 ile PC'nin hemen arkasından geliyor.

Üçüncü sırada %14 ile PS4 teminatı var. Henüz fiziksel olarak gözükmese bile hakkında pek çok şey bildiğimiz konsolun şimdiden çantada keklik olma fikri pek çoğunuzun hoşuna gitmiş belli ki. Listedeki Xbox 720 seçeneğinin ise düşük olma sebebi muhtemelen hakkında henüz hiçbir şey duymamış olmamızdır. Öte yandan mevcut nesil konsollarının ne kadar az seçildiğini görmek de bir az ilginç açıkçası.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru'na hediye almak isterseniz bu yazıyı kullanın
İlginizi Çekebilir