MK Okuru'nun bu yaz ne yapacağını biliyoruz

Murat Halilbeyoğlu 10.06.2013 - 10:42
İşte yazın oynanması beklenen oyunlar
Merlin'in Kazanı anketinin yeni sonuçlarında belli oldu. Son anketimizde sizlere yeni çıkacak oyunlardan hangisini yaz boyunca oynamayı düşündüğünüzü sormuştuk. Sizler de oylarınızı kullanarak bu sorumuzu yanıtladınız.Yaz boyunca pek çok oyun çıksa da biz önemli olanları listemize almaya karar verdik bu yüzden sizlere toplamda 8 adet oyun sunduk.

MK Okuru'nun bu yaz ne yapacağını biliyoruz
Ankette ilk sırayı bir PS3 özel oyunu olan The Last of Us alıyor. İncelemesini de buradan bulabileceğiniz oyun ciddi anlamda merak ediliyor anlaşılan. Nitekim The Last of Us ankette %43'lük pay ile neredeyse oyların yarısını kapıp götürmüş.

İkinci sırada %20'lik oran ile Company of Heroes 2 var. İlk oyunu oldukça zevk veren bu İkinci Dünya Savaşı stratejisinin yenisinin de bu kadar merak uyandırması garip değil tabii ki. Onun da beta incelemesini buradan okuyabilirsiniz. Üçüncü sırada ise %14'luk oy oranı ile Saints Row IV bulunuyor. Ardından Capcom'un yeni piyasaya çıkan oyunu Remember Me geliyor. Hafızaların başrolü kaptığı oyunun da bizlerde incelemesi mevcut.

Sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru'nun bu yaz ne yapacağını biliyoruz
İlginizi Çekebilir