MK1 Henüz Yayınlanmadan Oyun İçerikleri Sızdırıldı

Tunay Şahin 18.09.2023 - 12:42
Henüz erken erişim aşamasında olan Mortal Kombat 1 için ilk Kombat Paketi yayınlanmamış olmasına rağmen, bazı sızıntılar oyunun gelecekteki içeriklerine dair ipuçları veriyor.

Bir aksilik olmazsa Mortal Kombat 1 yarın satışa çıkıyor. Oyunun yayınlanmasına kısa bir süre kala içerikleri de sızdırıldı.

Mortal Kombat 1 Karakterleri Sızdırıldı

Sızıntı uzmanı TheThiny, kapsamlı bir araştırma sonucu şunları iddia etti: "Belirttiğim karakterlere dair bazı kanıtlar buldum."

  • Noob Saibot
  • Cyrax (robot)
  • Kotal / He-Man / Conan
  • Ghostface
  • Jade
  • Cassie Cage
  • Kung Jin

Bu yılın başlarında Windows Central'dan Jez Corden, Conan the Barbarian'ın DLC içeriğinde yer alacağını belirtmişti. İlk olarak Conan'ın ilk Kombat Paketi'nde yer alacağı düşünülse de, NetherRealm bu paketin içeriğini açıkladığında Conan listede bulunmuyordu. Ancak, TheThiny'nin sızıntılarına bakılırsa Conan, ikinci Kombat Paketi'nde veya başka bir pakette karşımıza çıkabilir.

Jade'nin Mortal Kombat 1'deki eksikliği hayranlar tarafından hissediliyor. Bu durum, Mileena'nın MK11'de yaşanan ve sonunda oyuna eklendiği olaya benziyor. Jade konusunda, Ed Boon Temmuz'da hayranların bu isteklerine "Biraz daha beklemeliyiz" yanıtını verdi. TheThiny'nin sızıntıları ve Boon'un açıklamaları arasındaki bu bağlantı, listeyi daha gerçekçi kılıyor. Ancak sızan ses dosyaları kesin bir kanıt olmaktan ziyade, oyundan kaldırılan içeriklere dair ipuçları da olabilir.

Mortal Kombat 1 Karakterleri Sızdırıldı

TheThiny, ana oyun içerisinde zaten cameo olarak bulunan Sektor'un, Lin Kuei'nin cyborg'a dönüşüm sürecine dair bir hikaye içeriğinde yer alabileceğini öne sürdü. Lin Kuei artık sadece Earthrealm'i korumaya değil, daha fazla güce sahip olmaya da odaklanıyor.

Sub-Zero'nun hikayesinin sonundaki sahne, Sektor'un ünlü siborg zırhını tasarlarken bir görüntüye işaret ediyor. Cyrax'ın da Lin Keui'nin siborg suikastçılarından biri olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, bu ihtimal güçleniyor.

Cassie Cage ve Kung Jin zaten hikayede yer aldılar. Kombat Kids'ın alternatif zaman diliminde Quan-Chi ve Shang Tsung ile mücadeleleri sırasında kısa bir görüntüleri var.

Takeda'nın ilk Kombat Paketi'nde bulunması, diğer karakterlerin de kadroya dahil edilme olasılığını artırıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 22.09.2023 11:22
1-2 yıl destek,sonra ölü bir oyun olarak devamı gelmesi beklenir 4yıla yenisi gelir.çok çabuk hype kaçıyor MK nin
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2023 11:10
Hepsinde öyle uzun yıllar desteklenen oyun yok artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2023 11:44
rakip darbe yerken değişik animasyonlar ekleyebiliyorlar ama rakip koruma alınca tek düze mesela sen alttan vuruyorsun adam yüzünü koruyor görünmez bir duvar rakibin bacaklarını da koruyor animasyon yapma zahmetine girmemişler yani alttan bacağına vuruyorsam ya karşılamalı yada kaçmalı ama bunu düşü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK1 Henüz Yayınlanmadan Oyun İçerikleri Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir