MMO oyunu "Legend of Zork" duyuruldu

Ali Osman Köşker 3.06.2010 - 12:31
MMO oyunu “Legend of Zork” duyuruldu

Merlin'in Kazanı

        "Legend of Zork", Jolt Online tarafından klasik Zork macera oyunu evrenine dayalı, yeni tarayıcı tabanlı MMO olarak duyuruldu. Hikayesi ise kısaca şöyle özetlenmiş:

        Büyük Yeraltı İmparatorluğu yakın zamanda yıkıldı ve bu diyarı düzensizlik ve kargaşa ele geçirdi, Kraliyet Hazinesi yağmalandı. Büyük FrobozzCo International’in şubelerinden işçilerini işten çıkarmasıyla başlayan kaosla tüm market sistemi çöktü. Hazine arama çılgınlığı, Büyük Yeraltı İmparatorluğu’nun kalıntılarını sildi süpürdü. The New Zork Times’ın raporuna göre, troller, koboldlar ve diğer tehlikeli yaratıklar inlerinden çıkıp ortalıkta dolanmaya başladı. Maceracılar ve yaratıklar, sürekli artan bir şekilde hazine olan yerlerde çatışmaya girmekte. Yeni işsiz kalmış bir gezgin satıcı içinse çok tehlikeli zamanlar, ama biraz da macera yaşamak için oldukça güzel bir zaman.

        Yukarıda da belirtildiği gibi oyuncular, Büyük Yeraltı İmparatorluğunu keşfe çıkarken, yeni kovulmuş bir satıcı ve part-time bir hazine avcısını canlandıracakları online macera oyununa istedikleri internet browser’ından girebilir ve oynayabilirler.

        Oyunun hedeflerinden biri ve browser tabanlı olmasının sebebi de genel MMO oyuncularına ulaşabilmek ve laptop’tan İPhone’e kadar her türlü internete girebilen cihazlarda oynayabilmelerini sağlamak ve ayrıca oyun da tamamen ücretsiz. Kısacası tek yapıcağınız legendsofzork.com sitesine girmek ve oyuna başlamak. Eğer ki ilgileniyorsanız ve oynamak istiyorsanız, oyun şu anda “beta kayıtlarına” açık.

KAYNAK
MMO oyunu
videogamesblogger.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MMO oyunu
İlginizi Çekebilir