MOBA türündeki Pokemon Unite duyuruldu

Ersin Kılıç 24.06.2020 - 17:38
Pokemon moba oyunu geliyor. Pokemon ustalarının bu sefer takımlar halinde savaşacağı Pokemon Unite yayınlanan bir video ile duyuruldu.

Nintendo geçtiğimiz dakikalarda sona eren yeni bir Pokemon sunumuna imza attı ve moba türündeki Pokemon Unite oyununu duyurdu. her ne kadar oyunun türü için direk olarak MOBA denmese de harita ve oynanış tarzına baktığımızda bu türde olduğunu görüyoruz. Firma açıklamasında Moba yerine gerçek zamanlı takım bazlı savaş oyunu benzetmesini yapmış.

MOBA türündeki Pokemon Unite duyuruldu

Takımların klasik bir şekilde beş oyuncudan oluşacağı Pokemon Unite'da her oyuncu bir Pokemon'u kontrol edecek. İlk etapta hangi pokemonların oyunda olacağı belli değil. yani bu konuda bir liste yayınlanmadı ama tanıtım videosuna bakıldığında başta Pikachu, Charizard, Blastoise, Snorlax ve Venusaur gibi birçok bilindik Pokemonları görüyoruz. Muhtemelen Pokemon evrimleri oyun içerisinde yaşanacak. Yani Charmander aldığınızda oyun içerisinde seviye atlayacak ve sonunda Charizard olacaksınız gibi.

Ayrıca 1. jenerasyon dışında diğer jenerasyondan pokemonların da oyunda yer alacağı gözüküyor. Toplam Pokemon sayısına bakacak olursak, bu konuda yani güncelleme anlamında firmanın sıkıntı çekmeyeceği kesin. Tahmin edebileceğiniz gibi diğer Pokemon oyunlarındakine benzer ataklara sahip olacağız. 

Oyunun haritasına baktığımızda ise iki koridor ve üçer kuleden oluştuğunu görüyoruz. Orta kısımda ise tamamen ormana ve kısa bir koridora yer verilmiş. Nintendo Switch ve mobil platformlar için çıkacak oyunun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 17:03
Moba türü bundan 5 yıl öncesine göre gücü zayıf. Fakat bence bu yeni oyun tutacak gibime geliyor. Yeni oyun Dota'dan daha fazla oyuncu kitlesine sahip, Lol'den daha fazla kar edecek gibime geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 16:00
diablo immortal nerede ve ne zaman çıkar adlı bir yazı bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 19:02
İşin içinde tencent var ise bu oyun sittin sene çıkmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 18:55
Çok iyii laaann xr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MOBA türündeki Pokemon Unite duyuruldu
İlginizi Çekebilir