Mobil Harry Potter oyunu için resmi fragman geldi

Murathan Özlü 27.08.2021 - 18:56
2019 yılında duyurulan mobil Harry Potter oyunu Harry Potter: Magic Awakened için resmi sinematik fragman yayınlandı. Oyunun küresel yayınlanma tarihi belirsiz.

2019 yılında duyurulduktan sonra sessiz sedasız geliştirilen mobil Harry Potter oyunu Harry Potter: The Magic Awakened için resmi sinematik fragmanı yayınlandı. Oyunun çıkış tarihi ise bir muamma.

Harry Potter: Hogwarts Legacy ile birlikte evrenin hayranlarının beklediği oyunlardan olan bu mobil yapım için bilinen tek çıkış tarihi ise  Çin ve Asya bölgesi için 7 Eylül tarihinde yayınlanacağı. Oyun IOS ve Android için yayınlanacak.

Mobil Harry Potter  oyunu hangi zaman diliminde geçecek?

Harry Potter: Hogwarts Legacy'ye benzer şekilde, asıl Harry Potter karakterlerini oyunculara vermeyecek olan bu Harry Potter mobil oyunu, Hogwarts Savaşından 10 yıl sonrasını anlatacak. Portkey Games çatısı altında Warner Bros'un da katkısıyla hazırlanan oyunda,  Muggle'lardan doğma bir karakter olarak, aynı orijinal seride olduğu gibi Hagrid tarafından ziyaret edilecek ve Hogwarts'a katılma hakkı kazandığımızı öğreneceğiz.

Mobil Harry Potter oyunu

Bu yeni mobil Harry Potter oyununu - dünyanın kalanı için de yayınlandığında- oynayacak oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi özelleştirerek, istedikleri Hogwarts Binasına girebilecek, derslere katılabilecek, karakterlini geliştirdikçe kart-bazlı dövüş sistemine sahip bu oyunda farklı kombinasyonlar ile savaşabilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2021 08:31
Bu oyunun gameplay videolarını izlemiştim. Sıra tabanlı ve kart bazlı bir rpg oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil Harry Potter oyunu için resmi fragman geldi
İlginizi Çekebilir