Mobil oyun Dr. Mario World, önümüzdeki ay yayınlanacak

Ahmet Özçilingir 18.06.2019 - 11:22
Bir Nintendo klasiği mobil cihazlara geliyor

Nintendo'nun klasik oyunları arasında yer alan Dr. Mario, yenilenen yüzüyle Android ve iOS cihazlara geliyor.  Dr. Mario World önümüzdeki ay  Android ve iOS cihazlar için yayınlanacak. Dr. Mario World için yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mobil cihazlar için geliştirilen Dr. Mario World gelecek ay çıkacak

Mobil cihazlar için geliştirilen Dr. Mario World oynaması ücretsiz olacak. Oyunda enerji tazelemek için tercihe bağlı mikro ödeme yöntemleri yer alacak. Dr. Mario World'de amaç, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi aynı renkteki kapsülleri eşleştirerek virüslerden kurtulmak. Seviyelerde ilerledikçe daha zorlayıcı bulmacalar karşımıza çıkacak. Ne yazık ki Pokemon Go gibi Dr, Mario da Türkiye'de yayınlanmayacak.

  Sinir bozucu virüsleri ortadan kaldırmak için bulmaca becerilerinizi kullanın!

* Kapsülleri virüslerle eşleştir ve onların kaybolmalarını izle! Yalnızca aynı rengin üç nesnesini, temizlemek için dikey veya yatay olarak eşleştirin.
* Neyse ki, Dr. Mario ve arkadaşlarının virüs avlama yetenekleri var ve artık bulaşıcı virüsleri stratejik olarak sıfırlamak için yarım kapsüller kullanabilirsiniz.
* Zamanı dikkatli kullanın, çünkü her şaşırtıcı virüs yapılandırması sınırlı sayıda kapsül kullanılarak temizlenmelidir. Yaklaşımınızı planlamak için sakin olun; Dr. Mario'nun virüs dünyasını kısa sürede kurtaracaksınız!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil oyun Dr. Mario World, önümüzdeki ay yayınlanacak
İlginizi Çekebilir