Mobil Türk oyunu Deliçeri için yeni bir güncelleme yayınlandı

Ersin Kılıç 5.03.2018 - 10:01
Deliçeri: Çarka ortaya çıktı

Arcade tarzı mobil oyun Swirl’ün ardından, Imagine Codes ekibinin, 2017 yılının mayıs ayında piyasaya sürdüğü ve adından söz ettiren meşhur oyunu Deliçeri, yepyeni güncellemesi ile mobil marketlerdeki yerini aldı.

Deliçeri için yeni bir güncelleme yayınlandı

Imagine Codes’un ses getiren projesi, son güncellemeden sonra Kahraman Deliçeri’nin öncü görevler üstlenerek düşmanlarını alt etmesi ile birlike verdiği mücadeleler sonucu Deliçeri: Çarka ismiyle karşımıza çıkıyor.

Kabına sığmayan çılgın Türk Deliçeri, artık daha geniş haritada cenk ediyor! 100 bölüm, daha iyi oynanabilirlik ve tamamen yenilenmiş haritası ile dikkat çekiyor. “Deliçeri: Çarka”, parmaklarının kuvvetine güvenen mobil cengaverleri bekliyor. Oyunun konusu ise şu şekilde;

"Osmanlı Devleti’nin en görkemli döneminde geçen oyunun kahramanı, Deliler birliğinden Yeniçeri Ocağı’na geçerek Deliçeri lakabını almış bir Osmanlı fedaisi. Oyunda, Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışan Deliçeri, kendisi için kolay olan bu görevi başarıyla yerine getiriyor. Fakat, topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü  kaptıran Deliçeri için işler bir anda değişiyor. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye girişiyor."

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2018 10:25
Ver Mehteri Ver Mehteriiii Verrr!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil Türk oyunu Deliçeri için yeni bir güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir