Modern Warfare 2 açık beta Eylül'den önce gelmeyecek

Atıf Doğan Özcan 6.07.2022 - 11:37
Hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen Modern Warfare 2 açık beta biraz daha bekleyecek gibi görünüyor. Eylül ayında maceraya katılabileceğiz.

Sağlam kaynaklarından gelen sızıntılarıyla bilinen Ralph Valve’ye göre Call of Duty Modern Warfare 2 açık beta olarak Eylül ortalarında oyuncuların beğenisine sunulacak. Üstelik açık beta ve erken erişimde PlayStation kullanıcılarını bir sürprizinde beklediğini belirtti.

Modern Warfare 2 açık beta PlayStation kullanıcılarına sürpriz yapacak

Yayıncı çok kısa bir süre önce, tüm ön siparişlerinin ve gelecek olan Modern Warfare 2 açık beta diğer bütün platformlardan en az beş gün öncesinde PlayStation konsol kullanıcılarının hizmetine sunulacağını doğruladı. Ralph Valve, oyunu ön sipariş veren PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyuncuları 17-19 Eylül tarihleri arasında çıkması planlanana açık betaya beş gün öncesinde yani 14-16 Eylül tarihlerinde erken erişime sahip olacaklar.

Modern Warfare 2 açık beta

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Seriess X/S ve PC için çapraz oyun testleri 25-26 Eylül tarihleri arasında bütün oyuncuların kullanımına sunulacak fakat erken erişimle oyunu satın alan kullanıcılar bu testlere 22-23 Eylül tarihlerinde katılabilecekler.Gelen bilgiler arasında en dikkat çekici olanı ise oyuncuların yapım piyasaya çıkana kadar oyunu test etme şansına sahip olmayacakları yönünde.

Activision, Call of Duty Modern Warfare 2 çıkış tarihini 28 Ekim 2022 olarak onayladı. Daha önce yayınlanana sekiz dakikalık oynanış videosunda ise oyun hakkında bazı dikkat çekici notlar zaten paylaşılmıştı. Görev Gücü 141’in dünyayı tehdit eden bir füzeyi durdurtmak için Meksika Körfezi’ne sızmasını anlatıyordu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2 açık beta Eylül'den önce gelmeyecek
İlginizi Çekebilir