Modern Warfare 2, en gelişmiş CoD oyunu olacakmış

Alparslan Gürlek 27.07.2022 - 15:48
Activision yatırımcılarla yaptığı bir görüşmede hype trenini yüklemeye başladı, Modern Warfare 2 için "en gelişmiş Call of Duty oyunu" ifadelerini kullandı.

Activision yatırımcılarla yaptığı bir toplantıda serinin yeni oyunu Modern Warfare 2 için, Call of Duty serisinin en gelişmiş oyunu olacağını söyledi. Bu yeni iddia ile gözler doğrudan geliştirici şirketin ve 2019'daki Modern Wafare oyununun devamı olan MW2'ye döndü.

Modern Warfare 2 iddialı geliyor

Activision, Modern Warfare 2 için serinin en gelişmiş oyunu olacak iddiasının yanı sıra Warzone'un da yenilenmiş bir sürümünün bir yandan geliştirildiğini vurguladı. Oynaması ücretsiz FPS battle royale oyunu için yeri yerinden oynatacak buluşların yapıldığını da ekliyorlar. Call of Duty: Vanguard satışlarda başarısız olduktan sonra bu iddialı açıklamalar bakalım lansmanda ne kadar tutarlı olacak.

Modern Warfare 2, en gelişmiş CoD oyunu olacakmış

Bildiğiniz gibi Vanguard, önceki oyun kadar bile satmayı başaramadı. Haliyle Call of Duty serisinin iyiye gitmediğini gören Activision, B planını devreye sokup eski oyunların hikayesini sürdüren yeni oyunlar geliştirmeye başladı. Eski kimyayı tekrar yakalamak isteyen şirket son oyunu için oldukça iddialı görünüyor.

Türkiye'de fiyatıyla bir ara gündem olan Modern Warfare 2'nin bu ayın başlarında silahları ve haritaları sızdırılmıştı. Yayınlanan oynanış fragmanı her ne kadar alıştığımız Call of Duty oyunları gibi görünse de bu iddiaların ardından beklentiler bu "gelişmiş oyunun" öne çıkan özelliklerinin gösterileceği bir başka videonun gelmesi yönünde. Bakalım Activision, oyun hakkındaki iddiasını oyuncuların önüne somut şekilde sererek içine düştüğü Call of Duty açmazından kurtulabilecek mi?


Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 09:40
Her sene aynı lakırdı. Her sene en gelişmiş diyerek çıkıyor bir önceki senenin oyunu. Sadece dönemi ve karakterleri değişiyor. Oynanışı zaten iyi olduğundan bozmaktan korkuyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 20:08
Hikaye çok önemli. Hikayede sjw'dan uzaklaşıp günümüz olaylarından örnek alırlarsa bu oyun tutar, gelişmişlik hikaye sonuçta aynı oyun motoru. Eski Modern Warfare'ın tutmasının en önemli nedeni oyuncuların hikayedeki dünyaya kendilerini yakın hissetmesiydi, bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 13:47
Biraz easter gamerstv kadar pozitif olamaz mısınız ya. Yok şu şöyle yok bu böyle. Cod bilim kurgu tarzı oyun yapınc artık bozdu eskisi gibi değil diyorsunuz, eski tarz oyun yapınca artık sıktı diyorsunuz. Sanki şu yıldan sonra çıkacak başka bir fps oyunu faklı birşey yapabilecekmiş gibi
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 18:54
Dolandırıcılar kadar pozitif olamıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 13:30
Zombi modu nerede yahu....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 10:48
Multiplayer konusunda iddialı olabilirler ama hikaye konusunda ne yapacaklarını tahmin etmek zor değil. Orjinal üçleme de çok sevilen karakterleri koymak, 5 saat dandik hikaye, eski oyunlarda sevildi diye koyulan ruhsuz ve sıkıcı yan karakterler, boş boş bakan NPC'ler, 2007 yılından kalma klâsik mek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2, en gelişmiş CoD oyunu olacakmış
İlginizi Çekebilir