Modern Warfare 2 oynanış videosu Summer Game Fest sırasında gösterilecek

Murathan Özlü 6.06.2022 - 17:07
Summer Game Fest sunucusu Geoff Keighley, bu yılki fuarda Modern Warfare 2 oynanış videosu ve The Callisto Protocol duyurularının olacağını ifade etti.

Modern Warfare 2 oynanış videosu, The Callisto Protocol, Fortnite , Gotham Knights gibi oyunlar hakkında yeni duyurular 2022 Summer Game Fest sırasında yapılacak duyurulardan bir kaçı. Ancak fuarın suncusu Geoff Keighley, bu yıl ki fuar öncesi oyuncuların duydukları "çılgın dedikodulara" kulak asmamalarını tavsiye ediyor.

Modern Warfare 2 oynanış videosu bu Perşembe akşamı duyurulabilir

Keighley, konuya dair şu ifadeleri kullanmış:
" Summer Game Fest'te duyuracak yeni oyunlarımız ve bazı sürprizlerimiz olacak ancak fuarın ana odağı hali hazırda duyurulan oyunlar olacak. Size gösterecek çok iyi içeriklerimiz var ancak beklentileriniz kesinlikle ayarlamanızı, olağanüstü süprizler beklememenizi ve ortalıkta dolaşan dedikodulara kulak asmamanızı tavsiye ederim. O tarz duyurular olmayacak, bu The Game Awards değil."

Modern Warfare 2 oynanış videosu
Keighley yine de Summer Game Fest sırasında heyecan verici duyurular olacağı konusunu üstüne basarak vurgulamış ve örnek olarak, geçtiğimiz yıl oynanış videosu gösterilen ve çıkış tarihi verilen Elden Ring fragmanını vermiş. Çıkış tarihi duyurulan Modern Warfare 2 fragmanı fuarın en büyük bombalarından olacak gibi görünüyor. Keigh, fuar sırasında Gotham Knights oynanış videosu, ve The Callisto Protocol hakkında yeni duyurular olacağını da ifade etmiş.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 09:47
oooo yeeee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 08:05
Mw2 uzun zamandır çoğu oyuncu tarafından beklenilen bir oyun olmaya başladı. Eski oyuncular bile bu oyunu bekliyor. Beklentimizi en üst seviye tutmayı istiyorum umuyorum ama bakalım artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2 oynanış videosu Summer Game Fest sırasında gösterilecek
İlginizi Çekebilir