Modern Warfare 2 ve Warzone Reloaded güncellemesi

Taylan Bal 29.08.2023 - 14:06
Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone'un devam eden beşinci sezonu için bir sonraki büyük Reloaded güncellemesi duyuruldu.

Bu güncelleme, efsanevi karakter Lara Croft gibi yeni operatörler, oyun modu güncellemeleri ve daha fazlasını getirmeyi vaat ediyor. 

Modern Warfare 2 ve Warzone Reloaded güncellemesi duyuruldu

Call of Duty: Modern Warfare 2'nin devam eden beşinci sezonu, yeni oynanış deneyimleri, kozmetik ürünler, silahlar, yakın zamanda yayımlanan ünlü operatör kıyafeti gibi içeriklerle dolu olarak ilerliyor. Yaklaşan Reloaded güncellemesi, muhtemelen Modern Warfare 2 için son ana güncelleme olabilir ve yakında çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare 3'e geçiş yapabilir.

Yıllar içinde Call of Duty oyunları büyük güncellemeler geçirdi ve lansman sonrası içeriğin akışında birçok değişiklik getirdi. Genişlemeler ve harita paketlerinin günlerini geride bırakan Call of Duty, mevsimsel bir modele geçti. Her başlık, üç ila dört ay süren birden fazla mevsim alıyor. Her oyun, yeni ekipmanlar, kozmetik ürünler, çok oyunculu ve savaş alanı güncellemeleri, mevsimleri birbirine bağlayan genel bir hikaye ve denge güncellemesi ile başlıyor. 

Yeni güncelleme dolu dolu geliyor

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone'un devam eden bBeşinci sezonu için 2 Ağustos'ta başlayan bir Reloaded güncellemesi duyurdu. Resmi duyuruya göre, yama üç yeni silah, Modern Warfare'dan geri dönen Mace, 21 Savage ve Lara Croft gibi üç yeni operatör, yeni oyun modları, yepyeni birçok oyunculu harita, DMZ moduna genişlemeler, kapsamlı bir denge güncellemesi ve daha fazlasını içerecek.

Maç içi İletişim yükseltme görevleri de yenileniyor ve DMZ'ye yeni bir boss geliyor. Modern Warfare 2 çok oyunculu modu, DRC-Zone 1 adlı yeni bir harita ve ikilere dayalı Gunfight Snipers adlı yeni bir oyun modu alıyor. Beşinci sezon Reloaded güncellemesi 30 Ağustos'ta yayınlanacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2023 17:14
MW2'yi uzun bir süre evvel MW1 ile birlikte serinin şüphesiz en kötü oyunu olduğu için bıraktım. En azından oynama süremi azalttım diyelim ama kozmetiklerim MW3'e taşınacağını düşününce, Lara Croft'u direkt olarak alacağım. Kendisinin bugün yayınlanan görseli muazzam duruyor.
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2023 14:24
Hiç CoD oynamamış bir oyuncu için olabilir. Lakin benim gibi CoD1'den beridir seriyi oynayan birisiysen, serinin gördüğü en kötü MP deneyimi MW1 ve 2'ye aittir. Daha öncesinde bu ödülü Vanguard'a vermiştik ama en azından o halen daha CoD özelliklerine sahip bir oyundu... Tüm beklentiler MW3'e artık.
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2023 15:48
Mw2 multide en iyi call of duty oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2023 11:15
52 GB Update nedir ya ? Oyun kadar neredeyse sıfır optimizasyon tebrikler yani. (Bunu bir 3D Env. Artist olarak söylüyorum)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2023 14:55
Boşları alın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2 ve Warzone Reloaded güncellemesi
İlginizi Çekebilir