Modern Warfare 2'ye ait yeni bilgiler

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Modern Warfare 2'ye ait yeni bilgiler


IGN.com’daki meslektaşlarımız hit oyun Modern Warfare 2’ye bir bakış atma imkanı bulup izlenimlerini videolu bir önbakışta kayda geçmişler. Aşağıda seyredebileceğiniz dört dakika uzunluğundaki videoda yazı işleri müdürü Jason Ocampo yayımlanan oyun sahneleri eşliğinde yapıma dair bilgiler aktarıyor.

Ocampo, oyunun hikayesinin Call of Duty 4: Modern Warfare’nin bittiği yerden devam edeceğini teyit ediyor. Aşırı milliyetçi Imran Zakhaev’i ortadan kaldırdıktan sonra tehlike henüz geçmemiştir, zira Vladimir Makarov adındaki başka bir terörist Zakhaev’in mirasını devralır ve dünyayı terörize etmeye devam eder. Tabii ki oyuncu olarak görevimiz bunu engellemektir.

Oynanış yine Hollywood tarzı bir aksiyon tecrübesi olarak aktarılıyor. Hikayede farklı şekillerde ilerleyebilecek ve bir karargaha ya sessizce sızacak veya Rambo tarzı bodoslama dalabileceğiz. Ancak ikincisini seçmemiz halinde işimiz hayli zorlaşacak.

Oyun boyunca sadece karlı arazilerde değil aynı zamanda su altında, gettolarda ve hatta ortaçağdan kalma bir kalede bulunacağız. Yapımcılar, Call of Duty 4: Modern Warfare’deki çevreleri kullanmaktan oldukça kaçınmış. Hakikaten oyunda çöl manzaralı haritalar bulmak zor olacak.

Yeri gelmişken ilginç bir bilgi paylaşalım: Sık-sık gösterilen karlı harita Call of Duty Community’nin isteği üzerine yapılmış. Infinity Ward’ın geçenlerde söylediğine göre, oyun forumlarından birçok fikir almışlar. Bunlar arasında büyükçe haritaların yanı sıra yeni silahlar ve demin bahsettiğimiz karlı level da var.

Oyuncuların ilgileri yeni bilgiler ve videolarla diri tutula dursun, iyisi mi siz tüfeklerinizi doldurup takvimlerin 10 Kasım 2009’u göstermesini bekleyin. Infinity Ward’ın muhteşem oyunu selefinde olduğu gibi yine harika bir tecrübe yaşatacak.

KAYNAK VE VİDEO
Modern Warfare 2'ye  ait yeni bilgiler
gamezone.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 05:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2'ye  ait yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir