1/4

Modern Warfare 3 - ilk bilgiler ve videolar

Murat Sağlam 15.05.2011 - 17:09
Serinin son halkası 8 Kasım'da piyasada mı olacak?
Call of Duty serisinin şimdilik son oyunu olacak Modern Warfare 3 için ilk bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Kotaku'nun haberine göre oyunun seriyi baştan sona yenileyeceği ve tekrar şekillendireceği söyleniyor. Oyunun hikayesinin New York, Berlin, Londra, Paris ve Dubai'de geçeceği de kesinleşti. Bu haber Infinity Ward çalışanı Robert Bowling tarafından da onaylandı.

Modern Warfare 3 - ilk bilgiler ve videolar
Modern Warfare 3, bir önceki oyunun bittiği yerden yani dağda geçen olayların hemen ardından devam edecek. Modern Warfare 1 ve 2'den akılda kalan bütün soruları cevaplayacağı da söylenenler arasında. Ayrıca oyunda eski karakterlerin bir çoğunun yanında iki de yeni karakter var. Bu karakterlerin adları Frost ve Sandman.

İkisi de Delta Force elemanı olarak görev yapıyorlar. Oyunda Avrupa şehirleri de saldırı altında olacak. Son görevimiz Dubai'de geçecek ve Yuri, Price ve Sandman, Makarov'un kaldığı otele bir saldırı düzenleyecekler. Sonunda yıllardır uğraştığımız Makarov problemini de kökten çözeceğimiz belirtilmiş.

Oyunun çoklu oyunculu modu iki çeşit Special Ops görevi içerecek. Bunların adları Survival ve Mission olacak. Son olarak Robert Bowling, yakın zamanda daha fazla bilgi vereceklerinin de sözünü verdi. Bunların haricinde, Infinity Ward oyunun tanıtımı için ilk videoları da yayımladı.

Bu videolar America Teaser, England Teaser, France Teaser ve German Teaser olmak üzere oyunun geçeceği şehirler için yapılmış tanıtım videoları. Amerika tanıtım videosunu aşağıdan, diğer videoları ise sayfaları değiştirerek izleyebilirsiniz.