Modern Warfare 3 önümüzdeki ay duyurulabilir

Murat Halilbeyoğlu 19.04.2011 - 10:50
Ünlü İngiliz dergisinin iddiası şok etkisi yarattı
İngiltere'deki PlayStation dergisi PSM3'ün verdiği bir haber herkesi heyecanlandıracak cinsten. Buna göre Call of Duty serisinin en gözde kolu olan Modern Warfare'in üçüncü oyunu ile ilgili ilk görüntüler önümüzdeki ay bizlerle birlikte olabilir.

Derginin son sayısında yayımlanan bir dedikoduda "Activision'ın megaton gücündeki serisinin son oyunu önümüzdeki ay duyurulacak. Konu hakkında detay verilmedi." şeklinde yazıyor.

Modern Warfare 3 önümüzdeki ay duyurulabilir
Bu tahmin Activision'ın Black Ops'u duyurma tarihine bakılacak olursa büyük ihtimal gibi duruyor. Nitekim Black Ops'ta 30 Nisan'da sitesinin açılması ile ortaya çıkmıştı.

Ayrıca dergide yeni oyunun bazı bölümlerin eski oyunlarda olan karakter Ghost ile bir bağlantısı olabileceğini de çıtlatıyor bizlere. PSM3'te "MW2'nin sonuna baktığımızda, eğer hikaye general Shepard'ı öldürdükten sonra Soap ve Price'ın kaçışını anlatmazsa gerçekten bir sürpriz olur" diye yazıyor.

Eğer ki oyun beklenildiği gibi bu yılın sonuna kadar çıkacak olursa o zaman EA'nın çıkmasını beklediği Battlefield 3'ün ciddi rakibi olabilir.
Yorumlar 52
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 önümüzdeki ay duyurulabilir
İlginizi Çekebilir