Modern Warfare 3 sızıntısına göre Warzone'a klasik Call of Duty haritaları eklenebilir

Taylan Bal 26.07.2023 - 10:26
Modern Warfare 3 sızıntısı, Warzone'a klasik Call of Duty haritalarının eklenebileceğini gösteriyor.

Call of Duty: Warzone oyuncuları, yakın tarihli Modern Warfare 3 sızıntılarına göre, Call of Duty serisinden bazı klasik haritaların Warzone'a ilgi çekici yerler olarak eklenebileceğini öğrenebilirler. 

Modern Warfare 3 Warzone'a Klasik Haritalar geliyor olabilir

Bu popüler battle royale oyunu 2020 yılında piyasaya sürüldüğünden beri oyuncular düzenli olarak harita rotasyonunun keyfini çıkarıyor ve son olarak Sezon 4'te Vondel haritası eklendi. Vondel, Warzone oyuncuları için birçok harika ilgi çekici noktaya sahip ve şu anda oyunseverleri eğlendirmeye devam ediyor, ancak her zaman yeni bir şeyin yolda olduğunu öğrenmek heyecan verici.

Warzone için yeni harita ve ilgi çekici noktalar

Call of Duty oyuncuları, Modern Warfare 3'ün serinin sonraki büyük çıkışı olacağını uzun süredir tahmin ediyorlardı. Dahası, bir hakimden sızan bilgilere göre Modern Warfare 3'ün çıkış ayı da artık biliniyor. Serinin bu girişi hakkında detaylar yavaşça gün yüzüne çıksa da, yeni sızıntılar, bu oyunun aynı zamanda Warzone için de daha fazla içerik anlamına gelebileceğini ortaya çıkarıyor.

Modern Warfare 3 Warzone'a Klasik Haritalar geliyor olabilir

25 Temmuz'da, Warzone profesyonel oyuncusu ve ünlü Call of Duty içeriden Metaphor, Modern Warfare 3'ün piyasaya sürülmesinin Warzone için yeni bir harita getireceğini iddia etti. 

Buna ek olarak, bu harita kendisi de serideki önceki oyunların haritalarına dayanan birçok ilgi çekici nokta içerecek. Metaphor'a göre bu harita "muhteşem görünüyor" ve son dönem Warzone haritalarından değişiklik arayan hayranlar için büyük bir hit olacak.

Bu haritadaki ilgi çekici noktalar arasında, Verdansk haritasından esinlenilen bir şehir merkezi, 2011 tarihli Modern Warfare 3'teki Overwatch binası ve orijinal Modern Warfare'daki Countdown yer alacak. Metaphor'a göre bu harita, genel olarak son dönem haritaların açık alanlarından uzaklaşacak ve daha çok yakın dövüşe odaklanacak. 

Modern Warfare 3'ün klasik Call of Duty özelliklerini geri getireceği dedikoduları zaten dolaşıyordu. Şimdi, oyunda bazı klasik haritaların da Warzone'a geri dönüş yapacağı görülüyor.

Tabii ki Modern Warfare 3'ün geçmişten geride bırakması gereken bazı şeyler vardır, ancak birçok hayran bu haritaların geri dönüşünü memnuniyetle karşılayacaktır. Bu bilgileri sağlayan güvenilir bir içeriden gelmesi nedeniyle, sızıntılar oldukça güvenilir görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 sızıntısı
İlginizi Çekebilir