Modern Warfare 3'ün grafikleri nasıl olacak?

Metin Çatalkafa 19.04.2011 - 10:49
Infinity Ward'dan açıklama geldi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ve sonrasında çıkan Call of Duty: Black Ops oyunlarının oyuncular tarafından en çok eleştiri aldığı nokta grafiklerin genel olarak aynı seviyede seyretmesi oluyordu. Seriye eklenen her yeni oyunda grafiksel önemli bir değişimin olmamasından şikeyet eden bir çok oyuncu bulunuyor. Hatta birçok oyuncu Black Ops'un grafiklerini serinin önceki oyunu Modern Warfare 2'den kötü bulmuştu.

İşte bu oyunculardan biri, aynı zamanda Infinity Ward'un sözcsü olan Robert Bowling'e Twitter üzerinden "Biraz para harcayıp yeni Call of Duty oyunlarını yeni bir grafik motoru ile yapın" mesajını attı.


Infinity Ward'un kreatif planlayıcısı Robert Bowling mesaja cevap vererek yaptığı açıklamada Call of Duty serisinin yeni oyununun yeni bir grafik motoruyla yapmanın üretkenliği olumsuz etkileyebileceğini söyleyerek yeni bir motor yapmanın yıllar alabileceğini yazdı.  Bu açıklamadan anlaşılıyor ki; eğer Infinity Ward fikrini değiştirmezse muhtemel Call of Duty : Modern Warfare 3 aynı grafik motoruyla yapılacak.

Ayrıca kendisine sorulan "Eski Infinity Ward baş yapımcılarının yeni stüdyosu olan Respawn Entertainment'a geçiş yapacak mısınız?" sorusuna "Şu anda Infinity Ward'da kalmayı planlıyorum. Harika bir takımımız var ve büyük bir proje üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar 72
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 04:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3'ün grafikleri nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir