Modern Warfare 3'ün Multiplayer detayları

Murat Sağlam 22.05.2011 - 12:54
Multiplayer nasıl olacak? Oyun kaç paraya satılacak?
Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çoklu oyuncu detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ayrıca oyunun önerilen satış fiyatı dedikoduları da internette dolaşmaya başladı. Oyunun 54.99 dolardan satışa sunulması öneriliyormuş.

Modern Warfare 3'ün Multiplayer detayları
Modern Warfare 3, yirmi adet Multiplayer haritaya sahip olacakmış ama bunlardan kaç tanesinin oyunla birlikte geleceği, kaç tanesinin ise DLC olarak oyuna ekleneceği henüz bilinmiyor. Ayrıca oyunda Special Ops modu yine yer alacakmış. Hatırlarsanız bu mod ilk olarak Modern Warfare 2'de ortaya çıkmıştı.

Bu modda oyuncular, "Rescue" görevlerinde sivilleri belli yerlerden kurtarmaya çalışıyorlardı. Modern Warfare 3'ün Special Ops "Rescue" modunda, Flood the Market, Invisible Threat, Wing Man, Out of Africa, No Fly Zone ve Little Bro's olacakmış. 12 adet Special Ops modu olması bekleniyor ve bunlardan iki tanesi de No Fly Zone ve Radar olacak. Yani bu şekilde Special Ops'un üç modu belli olmuş oluyor.

Bunların hepsinin haricinde oyunda yine "Survival" modu bulunacak. Bu modu Gears of War'un "Hoard" moduyla Treyarch'ın piyasaya sürdüğü oyunlarda bulunan zombi modunun karışımı olarak tarif ediyorlar. Survival modunda bulunacak 5 harita ise Dome, Survival, Cargo, Seatown, Mission ve Village olacak.

Oyuncular bu haritalarda üzerlerine çılgınlarca koşan kalabalıkları durdurmaya çalışacak.
Yorumlar 47
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3'ün Multiplayer detayları
İlginizi Çekebilir