Modern Warfare 3'ün önemli yenilikleri neler?

Murat Sağlam 19.07.2011 - 09:40
Oyunu merakla bekliyorsanız korkmayın, çünkü yalnız değilsiniz...
2011 yılının en iyi FPS'lerinden biri olacağı kesin olan Call of Duty: Modern Warfare 3'ün şu anda milyonlarda kişi tarafından merakla beklendiği bir gerçek. Peki Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çoklu oyuncuda en önemli yenilikleri neler?

Modern Warfare 3'ün önemli yenilikleri neler?
Öncelikle, oyunda "Dual-Scope" yani çift dürbün özelliği yer alacak. Oyuncular silahlara çift dürbün takarak istedikleri gibi oyun içerisinde bir dürbünden diğer dürbüne geçiş yapabilecek. Ayrıca oyunda yer alan "Killstreaks" yani peş peşe öldürülen insanların ardından bonuslar kazanma şekli de tamamen değişecek.

Hatırlarsanız Modern Warfare 1'de oldukça başarılı olan bu sistem, Modern Warfare 2 ile birlikte berbat bir hale gelmiş ve oyunun çoklu oyunculu modlarını sekteye uğratmıştı. Modern Warfare 3'te ise bu sistemin nasıl olacağı konusunda henüz net bir bilgi olmamasına rağmen, değişeceği biliniyor.

Son olarak oyunda Survival modu yer alacak. Bu mod zombi moduna benzer bir mod olacak ve hem tek kişilik hem de çoklu oyunculu modlarında farklı oyun türleri ile birlikte uzun bir oyun deneyimi sunacak.

Şimdilik oyunda yer alacak en önemli yenilikler bunlar. Gelişmeler açığa çıktıkça, sizlere bildirmeye devam edeceğiz.
Yorumlar 52
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2024 00:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3'ün önemli yenilikleri neler?
İlginizi Çekebilir