Monkey King: Hero is Back duyuruldu

Hakan Hervenik 26.07.2017 - 14:06
Maymun Kral efsanesi, oyun olarak devam ediyor.
Shanghai'da gerçekleşecek olan Chine Digital Entertainment Expo & Conference, ( ChineJoy) yarın başlıyor. Fuardan önce Sony Interactive Entertainment'ın bugün ev sahipliği yapığı basın toplantısında Monkey King: Hero is Back tanıtıldı. PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen oyun 2015'deki Tian Xiao Peng tarafınadan yönetilen filmini konu alacak.

Monkey King: Hero is Back duyuruldu
Oyun, October Media ve Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilirken, Oasis Games tarafından yayınlanacak. Büyük bir yapım olması beklenen oyun, tüm Dünya'da aynı anda çıkacak. Yaratık avlama üzerine geçen oyunda Monkey King ya da Jiang Lieur olarak oynanılabilecek. Filmin hikayesini içerek olan oyun, aynı zamanda yeni bölümler ve düşmanlar ekleyecek. Sony Japan Studios ile birlikte çalışacak olan stüdyo, PlayStation 4'ün teknolojisinden sonuna kadar yayınlanıp, filmden daha güzel bir deneyim yaşatmak istiyor.

Bu oyun dışında panelde, Çin'de bulunan stüdyolardan Playstation VR için 4 yeni oyun daha duyuruldu. Korku oyunu olacak olan Stifled, fantazi savaş oyunu The Walker by Haymanker, Kill X ve RTS legion Commander oyunları tanıtıldı.

Aşağıdan Monkey King: Hero is Back'in konferansda yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2017 15:27
Wukong
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monkey King: Hero is Back duyuruldu
İlginizi Çekebilir