Monster Hunter benzeri Dauntless, 6 milyon oyuncu sayısına ulaştı

Ahmet Özçilingir 29.05.2019 - 16:50
Bedava Monster Hunter'a hücum

Monster Hunter'a benzerliği ile dikkat çeken ücretsiz aksiyon oyunu Dauntless, daha ilk haftasında 6 milyon oyuncuya ulaştı. Geliştirici ekip Phonix Labs, bu önemli başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek oyuncu topluluğuna teşekkür etti.

Monster Hunter benzeri Dauntless, 6 milyon oyuncu sayısına ulaştı

Geçtiğimiz hafta PS4 platformuna çıkan Dauntless, PC'de Epic  Games Store'da yayınlandı. Dauntless sürekli gelecek içerik güncellemeleri ile birlikte güncel tutuluyor. Geliştirici ekip yeni etkinliklerle ve silah zırh gibi oyun içi öğelerle Dauntless dünyasını genişletmeyi düşünüyor. 6 milyon rakamının da gelecek güncellemeler ile birlikte atış göstereceğini düşünebiliriz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın

Dauntless PC Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

- İşlemci: i5 SandyBridge;
- Bellek (RAM): 4 GB
- İşletim Sistemi: Windows 7 DX11 Desteği
- Ekran Kartı: 660Ti (DX11)
- Karesel Gölgelendirme: 5.0
- Nokta Gölgelendirme: 5.0
- Ayrılmış Video Belleği: 2048 MB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

- İşlemci: i7 Haswell
- İşlemci Hızı: Bilgi
- Bellek (RAM): 8 GB
- İşletim Sistemi: Windows 10
- Ekran Kartı: GTX 970 (DX11)
- Karesel Gölgelendirme: 5.1
- Nokta Gölgelendirme: 5.1
- Ayrılmış Video Belleği: 4096 MB

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
ShanksReis
ShanksReis 30.05.2019 15:23
Oyun ilk 1 saat gayet güzel ulan millet böyle oyun oynamak için 200tl veriyor diyorsunuz ondan sonra oyun size çok boş geliyor içerik bulamıyorsunuz misal vermek gerekirse her elementten başlangıç bosslarından düşen kaynaklarla başlangıç silahlarını aldım hasarları 120 idi onları biraz geliştirdikten sonra daha zor bosslar ile şansımı denedim gücümün yettiğini gördüğümde heyecanla yeni silahlar için kaynak toplamaya başladım.Kaynak toplamam bittiğinde artık yeni silahlarım üretilmeye hazırdı fakat birde ne göreyim daha zor bir bosstan daha çok vakit harcanarak elde ettiğim kaynaklar ile başlangıç silahım ile aynı güçte olan ama farklı gözüken bir silah yapabiliyordum bir nevi bir skin için uğraşmıştım o kadar işte o an hayal kırıklığına uğramış ve oyundan çıkmış bulundum.Mhw de daha zor bossların kaynakları ile daha gelişmiş craftlar yapılabiliyorken bu oyunda olmaması bana büyük bir eksik olarak gözüktü(belki de ben abartıyorum takdiri size kalmış) ve şu anki haliyle 'geçici' bir mhw alternatifi olacağına inanıyorum oyun hakkındaki tüm düşüncelerim bunlardır.
ShanksReis
ShanksReis 5.06.2019 15:10
Oyunu anlamadan silmişsin demen biraz garip geldi söylediklerinin hepsi yazımda geçiyor elementler de dahil bence sen yazımı anlamadan yazmışsın :) ayrıca her bosstan ona özgü silah ve zırh seti üretim parçaları üretildiğini belirmiştim zaten ve buna ek olarak yazımın başında ilk 1 saatte ne gördüysem yazdığımı belirtmişim eleştirirn için teşekkür ederim fakat daha dikkatli okumanı isterdim :)
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2019 12:50
Farklı gözüken değil farklı elementte ve farklı bonuslari olan silah üretmişsin skin falan değil. Başlangıç silahı bonussuz bir silah ürettiğinde hem element hasarı hemde saldırı yada defans bonuslari vardır. Oyunu anlamadan silmişsin. Her boss tan ona özgü silah ve zırh seti üretim parçaları düşer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter benzeri Dauntless, 6 milyon oyuncu rakamına ulaştı
İlginizi Çekebilir