Monster Hunter World, Capcom'un en iyi satan oyunu oldu

Furkan Güler 5.03.2018 - 14:46
Oyun bekleneni verdi.

Bu senenin başında çıkan Monster Hunter World fırtınası hala devam ediyor. Oyuncuları büyük bir açık dünyaya bırakarak canavarların peşine düşüren Monster Hunter World, söylenene göre Capcom'un en iyi satan markası haline geldi. Açıklanan rakamlara göre oyun, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında dijital satışlar da dahil olmak üzere 7.5 milyon adet satmış durumda. Özellikle daha öncesinde Japon bölgesine yüksek satış rakamlarına ulaşan Monster Hunter World, bu sefer Batı bölgesinde de başarılı bir konuma geldi.

Monster Hunter World, 7.5 milyon adet satmayı başardı

Sonbahar aylarında PC platformuna da çıkması beklenen oyunun, yaşadığı portlama sonucu yüzünden PC'ye geç çıkacağı belirtilmişti. PC'de 4K 60 FPS standartına sahip olması beklenen oyun, yıl sonuna kadar 10 milyon satış rakamına rahat bir şekilde ulaşacak gibi gözüküyor.

Şahsen oyunun daha yüksek bir satış rakamını hak ettiğini düşünüyorum. Keza rakiplerine nazaran Monster Hunter World içerisinde 60 dolara göre oldukça fazla içerik bulunmakta. Yüzlerce saat oyuncuyu kendine bağlayabilen başarılı yapım, oyuncu nezdinde de başarılı bulunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 6.03.2018 01:25
tmm.onimusha ve haunting ground ve hatta hatta Dragons dogma gibi bir oyu yapmaz daha bunlar.bolca monster hunter ve stree fighter 5 DLC yapmaya devam ederler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World, Capcom'un en iyi satan oyunu oldu
İlginizi Çekebilir