Monster Hunter World'e çıkışından sonra ücretsiz DLC'ler gelecek

Furkan Güler 12.12.2017 - 15:08
Capcom sevindirici bir haber ile karşımıza çıktı.

Monster Hunter World ile seriye geri dönüş yapan Capcom, oyun hakkında yeni bilgiler açıklamaya devam ediyor. Capcom'un Japon basınına yaptığı açıklamalara göre Monster Hunter World, aynı The Witcher 3: Wild Hunt örneğinde olduğu gibi çıkışından sonra ücretsiz indirilebilir içeriklere sahip olacak. Oyunu uzun bir süre yaşatmak istediğini belirten Capcom geliştiricileri, yeni canavarlar ve görevlerin yayınlanacak olan ücretsiz indirilebilir içerikler ile oyuncuların karşısına çıkartacak.

Monster Hunter World hakkında yeni bilgiler geldi

Geride bıraktığımız günlerde beta süreci tamamlanan oyunda 3 adet göreve ulaşabiliyorduk. 26 Ocak tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak oyunun PC sürümü daha sonra çıkacak. Oyunun yapımcısı Ryozo Tsujimoto, oyuncuların uzun bir süre boyunca Monster Hunter World'ü oynamak istediğini belirtti.

Diğer bir yandan söylentilere göre oyunun her bir sürüme özel indirilebilir içeriklerin geleceği konusu da gündemde bulunuyor. Oyunun PlayStation sürümüne Okami, Yu - Gi - Oh ve Fairy Tail karakterleri, Xbox One sürümüne Halo karakterleri, PC sürümüne ise World of Warcraft karakterleri gelebilir. Tabi ki bunların birer söylentiden ibaret olduğunu belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World, çıkışından sonra ücretsiz DLC'ler alacak
İlginizi Çekebilir