Monster Notebook - 100 bin Liralık bilgisayar ve Gamelab

Merlinin Kazanı 10.02.2021 - 14:39
Monster Notebook'ten Kayra Keri Küpçü ile son dönemin konularını ve firmanın gelecek planlarını konuştuk.

Monster Notebook son günlerde adından çokça söz ettiğimiz bir marka. Firmanın yetkili yöneticilerinden Kayra Keri Küpçü ile Fatmagül, 100 bin Liralık bilgisayar ve Gamelab gibi birçok konuda sohbet ettik. Ayrıca kendilerine bir de pek hoş olmayan sürpriz yaptık. Ayrıntıların hepsi videomuzda.

Monster Notebook'tan Kayra Keri Küpçü ile konuştuk

Bir süre önce Almanya'daki ilk şubesini de açan Monster Notebook yeni ürünlerinin yanı sıra farklı alanlarda gösterdiği faaliyetlerle de dikkat çeken firmalardan birisi. Daha önce ülkemizdeki ilk oyun orkestrasını kuran firma geçtiğimiz dönemlerde Monster Gaming Lab projesinin ikinci ayağına da başladığını duyurmuştu. Birinci turda yaklaşık 250 takım başvurusu arasından jüri değerlendirmesini başarıyla geçen Friends Together, Crewars, Splash Games, Movel Games ve Quarter Pixels takımları sekiz haftalık sürecin sonunda toplamda 40 oyun geliştirmişti. 

Ekosistemin tecrübeli isimlerinden birebir mentorlük ve eğitim alan girişimlere ayrıca yazılım ve donanım desteği, ofis desteği, bulut teknolojisi desteği, yayın ve test desteği ve maaş desteği sunuldu. Biz de hazırladığımız bu videoda Gamelab başta olmak üzere firmanın yeni projelerini konuştuk.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2021 16:10
Mining laptop mu o nedir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook - 100 bin Liralık bilgisayar ve Gamelab
İlginizi Çekebilir