Monster Notebook alana Rainbow Six Siege Gold Edition bedava

Ersin Kılıç 7.08.2020 - 16:12
Monster Notebook, NVIDIA ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle oyunseverleri Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition ile buluşturuyor.

geçtiğimiz günlerde oyuncu monitörü Aryond'u duyuran Monster Notebook, NVIDIA iş birliği ile birlikte oyun tutkunları için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi.Kampanya kapsamında, NVIDIA® GeForce® RTX™ ekran kartına sahip Monster Notebook dizüstü bilgisayarlarını alanlar, dünya genelinde 60 milyondan fazla oyuncusu bulunan Tom Clancy's Rainbow Six Siege’in Gold Edition’ınına sahip oluyor.

Monster Notebook alana Rainbow Six Siege Gold Edition bedava

Fransız oyun geliştiricisi ve yayımcısı Ubisoft’un 2015’te piyasaya sürdüğü taktiksel FPS oyunu Rainbow Six oyununda, “operatör” olarak adlandırılan karakterlere özgü yetenek ve cihazlar sayesinde farklılaşan stratejik mücadeleler yaşanıyor. Sürekli olarak güncellenen harita ve operatörler, oyunculara daha fazla rekabet imkânı sunarken oyun heyecanını yeni bir boyuta taşıyor.

Monster Notebook kullanıcıları, NVIDIA® GeForce® RTX™ ekran kartına sahip dizüstü bilgisayarlar ile birlikte gelen Rainbow Six’in Gold Edition sürümü ile 5. Yıl BattlePass ayrıcalıkları, %5 nam takviyesi, Alfa paketi ve %10 indirim gibi VIP avantajlara, altı yeni operatöre erken erişim hakkına ve özel oyun içi eşyalara sahip oluyor.

27 Ağustos’a kadar geçerli kampanya ile Rainbow Six Siege’e sahip olma şansını yakalayan oyunseverler, Monster Notebook web sitesi üzerinden kampanya sayfasına erişip aktivasyon anahtarı talep ederek oyuna sahip olabiliyor. Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition’ın Türkiye’de satış fiyatı 245 TL.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 15:26
alamadık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 22:44
valla monsterin malesef tamir ve parça fiyatları yüzünden tercih etmiyorum açıkcası bir tamir notebook fiyatında olurmu ? yanında 10 tane oyun verseler bile aman aman kalsın adamlar sürücü kısmını bile güncellemiyor ne satarsak kar kafası
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook alana Rainbow Six Siege Gold Edition bedava
İlginizi Çekebilir