Monster Notebook ile kusursuz sanal gerçeklik deneyimi

Merlinin Kazanı 12.07.2016 - 10:29
VR Deneyimi için Güçlü Donanım Monster Notebook’ta
Monster Notebook ile Kusursuz VR Deneyimi Yaşayın

Her zaman en yeni ve ileri teknolojiyi kullanıcılarına sunmayı amaçlayan Monster Notebook, üstün performanslı ürünleri ile günümüzün popüler teknoloji olan VR deneyimini sizlere yaşatıyor. Monster İstanbul’da ve Kıbrıs’ta bulunan mağazalarında GeForce GTX serisi ekran kartları ve HTC Vive ile güçlendirilmiş modellerini sanal gerçeklik deneyimini yaşamaları için ziyaretçilerine sunuyor. VR deneyimini yaşamak için mağazalara gelen ziyaretçiler Monster’ın gücü ve yaşadıkları gerçekçi oyun deneyiminden sonra evlerine tebessüm ile dönüyor.

VR Deneyimi için Güçlü Donanım Monster Notebook’ta


Oynayamadığınız oyun veya çalıştıramadığınız tasarım programı olursa anında iade garantisi ile sizlere sunulan Monster ürünleri, güçlü donanım özellikleri sayesinde sanal gerçeklik uygulamalarını üst düzey performans ile çalıştırıyor. En yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek kapasiteye ve performansa sahip bellek seçenekleri ile sizlere sunulan modeller taşıdıkları GeForce® GTX ekran kartı ve HTV Vive ile en iyi VR deneyimini yaşatıyor.

Monster Notebook ile kusursuz sanal gerçeklik deneyimi
GeForce® GTX grafik kartları işlemci gücü sayesinde yoğun VR deneyiminin ihtiyaç duyduğu ve geleneksel 3D uygulamaların ve oyunların 7 katı olan işlemci gücünü sorunsuz bir şekilde karşılıyor. Los Angeles’da düzenlenen E3 Fuarı’nda kurduğu standı ziyaret eden kullanıcıları performansı ile tatmin eden Monster’ın barındırdığı GTX serisi grafik kartları çok çözünürlüklü gölgelendirme özelliği ile üstün görüntü kalitesi ve düşük gecikme sunuyor.

Monster Notebook modellerinin yüksek seviyedeki işlemci, ekran kartı ve bellek gücü sayesinde rahatlıkla çalıştırılabilen HTC Vive vücut hareketlerinizi sanal dünyaya entegre ediyor. Aygıt gözlüğüyle eğilip kalkmanızı, kontrol kontrolleriyle el hareketlerinizi algılıyor ve bilgisayara sinyalleri baz istasyonları aracılığı ile aktarıyor.

VR (Sanal Gerçeklik Uygulaması) Nedir?

Oyun ve akıllı cihaz sektörlerindeki gelişmeler ile günümüzde yeniden popüler olan VR (sanal gerçeklik uygulaması) daha yoğun bir kullanıcı deneyimi için göz yanılsamalarını kullanarak görüntüyü daha gerçekçi hale getirmek için kullanılıyor. Bu amaç için 3 boyutlu görüntülerden yararlanılıyor. Bireylerin görsel duyusunu hedef alan uygulamanın gerçekçi olabilmesi için tasarımının kusursuz olması gerekiyor.

Sanal gerçeklik uygulaması için gözlükten, kontrol kollarından ve hareket yakalayıcı istasyondan oluşan setlerin kullanılması gerekiyor. Kapsama alanı içerisindeki fiziksel vücut hareketleri takip eden gözlükler yüksek çözünürlükleri sayesinde sanal dünyayı gerçek dünya ile birleştiriyor. Günümüzde üretilmekte olan sanal gerçeklik gözlükleri eksiksiz bir deneyim için ihtiyaç duydukları yüksek sistem gereksinimleri ile dikkat çekiyor.

Monster Notebook ile kusursuz VR deneyimini yaşayabilmek için hemen Kadıköy Mağazasını ziyaret edin!
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2017 20:17
Fiyat ne
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2016 22:09
ne reklam yapmışsınız. fiyatlarıda belirtseydiniz keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2016 13:16
monster MSı ın türkiye versiyonu yani MSı olarak alabilirsin
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2016 13:48
msi gt80 titan var dostum :) bayadır kullanıyorum memnunum.. şimdi gtx1080 modelleri çıkıcak yakında o yüzden fiyatlar yine uçuk olur 2-3 senede bir yeni gamebook alıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2016 12:31
monster yurtdışında satışa çıksın o zaman alırım orda daha uygun olur :) burda 7bin tl iken ordan 4bin tl
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook ile kusursuz sanal gerçeklik deneyimi
İlginizi Çekebilir