Monster Notebook, İstanbul’da yeni genel merkezine taşındı

Ersin Kılıç 19.02.2020 - 14:17
Yüksek performanslı bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren şirket, Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Kendi markasına ait ürünlerde yüksek performans ve oyuncu ekipmanlarına odaklanan Monster Notebook, bugün önemli bir açılış gerçekleştirdi ve yeni genel merkezine taşındı. Hali hazırda İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirler dışında Kıbrıs ve Dubai merkezleri de bulunan Monster Noteboook, ilerleyen dönemlerde ise Almanya mağazası ile Avrupa pazarında da yer edinecek. Firmanın bu açılış ve gelecek planları ile ilgili yaptığı açıklamalar ise şu şekilde;

Monster Notebook, İstanbul’da yeni genel merkezine taşındı

Monster Notebook, 19 Şubat Çarşamba günü düzenlenen etkinlikle Kozyatağı’ndaki yeni genel merkezinin açılışını yaptı. Açılışta basın mensupları ile bir araya gelen Monster Notebook kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, şirketin yeni dönem yatırımlarına ve hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu. 2000 senesinde Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma hedefi ile başlayan yolculukta Monster Notebook’un bugün Türkiye’nin müşteri memnuniyeti en yüksek bilgisayar markası olduğunu ifade eden Yılmaz, aynı başarıyı tüm dünyada elde etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz: Canavar yeni evinde yeni başarılara imza atacak

Monster Notebook, İstanbul’da yeni genel merkezine taşındı

Yüksek performanslı ve dayanıklı dizüstü bilgisayarları kullanıcılara koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile sunduklarını kaydeden Yılmaz, Monster Notebook’un bu sayede Türkiye’nin en çok bilinen oyun bilgisayarı markası olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Yirmi sene önce çıktığımız bu yolculukta kullanıcılar ile ömür boyu dostluk kurmayı amaçladık, tüm çalışmalarımızı bu titizlikle sürdürdük. Bugün Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biriyiz. Bilgisayar markaları arasında müşteri memnuniyeti en yüksek ve en çok teşekkür edilen markayız. Bununla yetinmedik, yurt dışındaki kullanıcılara yeni pazarlara açılmak için yeni yatırımlarda bulunduk. Yirmi yıl önceki heyecanla ve azimle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Artık çalışmalarımızı yeni genel merkezimizde yöneteceğiz.

Kadıköy’de küçük bir dükkânda başlayan maceramız bundan böyle markamıza yakışır bu yeni merkezde devam edecek. Başta Monster Notebook ailesine olmak üzere, bugüne dek bize inanan ve destek veren herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde canavar yeni evinde yeni başarılara imza atacak,” dedi.

Monster Notebook, bilgisayar markaları arasında müşteri memnuniyeti en yüksek marka oldu

İlhan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Monster Notebook olarak Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma hedefimiz yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kullanıcılarımıza sunduğumuz tüm ürün ve servislerde mükemmel müşteri deneyimini hedefliyoruz. Oynayamadığınız oyun olursa anında iade garantisi veriyoruz. Sadece oyun tutkunlarını değil, çalışırken yüksek performansa gereksinim duyan herkese hitap ediyoruz. Kullanıcılarımız ile ömür boyu birlikte olmayı önemsiyoruz, bu yüzden satış sonrası hizmetlerimizde çok iddialıyız. En fazla üç iş günü teslimat süresi ile sınırlandırdığımız teknik destek hizmeti ve her altı ayda bir ücretsiz bakım içeren ömür boyu bakım garantisi kullanıcılarımız ile aramızda uzun soluklu bir bağın kurulmasına sebep oluyor.”

Oyun endüstrisi 2019’da yüzde on büyüdü

Türkiye ve global oyun pazarında yaşanan gelişmeleri de yorumlayan Yılmaz, “Türkiye oyun pazarı globaldeki gelişmeye de bağlı olarak bu sene yaklaşık yüzde on büyüme gösterdi. 800 milyon dolarlık bir hacmi geride bırakan Türkiye oyun pazarının 2022’de bir milyar doları aşması bekleniyor. Oyun dünyasına yüksek performanslı ürünler sunan bir firma olarak 2019 yurtdışı çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürdüğümüz bir sene oldu. 2020’de ise Avrupa pazarına yönelik yatırımlarımıza ağırlık vereceğiz. Çok yakında Berlin’de yaklaşık bin metrekare büyüklüğündeki bir alanda Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz.” dedi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
ferhoste
ferhoste 20.02.2020 01:05
Bu kadar övgüyü haketmiyor...iki yeğenim de Monster Notebook aldı hiçbiri memnun değil malzeme kalitesi çok kötü uzun vadeli kullanıma uygun değil...güven vermiyor...
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2020 09:47
malzeme kalitesi yüksek serileri de mevcut, daha uygun fiyata alabilmek için malzeme kalitesi düşük modelleri seçmiş olabilirsiniz. ben üç senedir kullanıyorum canavarımı. bir sıkıntı olduğunda ise neredeyse anında çözdüler. zaten yorumlarda şikayetçi olanlar da genelde ergen veya bebeler oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 19:20
kasa tasarımlı bir monsterda gelse keşke notebookları bu aralar sorunlu ve tamiri çok pahalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook, İstanbul’da yeni genel merkezine taşındı
İlginizi Çekebilir