Monster Notebook sömestir kampanyası ile indirimler başlattı

Ersin Kılıç 4.01.2021 - 10:58
Monster Notebook, yeni yılda da yüksek performanstan taviz vermek istemeyen oyun ve teknoloji tutkunları için %10 indirim kampanyası başlattı.

Monster Notebook, yeni yılda da yüksek performanstan taviz vermek istemeyen oyun ve teknoloji tutkunları için %10 indirim kampanyası başlattı. Monster Notebook, Tulpar, Semruk, Huma ve Markut serisi modelleri kapsayan sömestir kampanyası ile Monster Notebook web sitesinden satın alınacak ürünlerde %10 indirim uyguluyor. 

Monster Notebook’tan sürpriz sömestir kampanyası

 

Stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanmak için satın alımlarınızı Monster Notebook web sitesi üzerinden yapmanız gerekiyor. Monster Notebook’un yüksek performanslı notebooklar alanında fark yaratan ürün ve hizmetleri hakkında bilgi almak için ise Monster Notebook dijital mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Monster Notebook dijital mağazası haftanın her günü 09.00 – 20.00 saatleri arasında Monster Notebook web sitesinde hizmet veriyor. Kullanıcılar, herhangi bir randevu sistemine tabii olmadan, web sitesi üzerinden diledikleri satış temsilcisi ile anında ve birebir görüntülü video bağlantısı yapabiliyor, merak ettikleri cihazları online olarak inceleyebiliyor ve sorularını uzman teknik ekibe sorabiliyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2021 11:56
seçili notebooklar ! ama ben seçmek istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook sömestir kampanyası ile indirimler başlattı
İlginizi Çekebilir