1/2

Monster Tulpar T5 V4.1 dizüstü bilgisayar

Merlinin Kazanı 16.09.2014 - 22:26
Muhteşem performans modern görünümle buluştu
Sevgililer gününde muhteşem bir dizüstü bilgisayara kim hayır diyebilir ki? Monster Tulpar T5 V4.1, tüm ihtişamı ve taşınabilirliğiyle karşınızda. Fırçalanmış alüminyum gövdesi, arkadan aydınlatmalı klavyesi, Full HD Mat LED ekranı ve tüm oyunları en yüksek performansla çalıştırabilecek kadar güçlü donanımı bu bilgisayarı farklı kılıyor. Çok güçlü özelliklere sahip olmasına rağmen fazla kalın ve ağır olmayan bilgisayar, her zaman her yerde yüksek performanslı kullanımı mümkün kılıyor. Malum çağımız mobilite çağı. Bu çağa ayak uydurmak isteyenler, Monster Tulpar T5 V4.1 ismini aklının bir köşesine not etmeli.

Neden Seçtik?

Monster Tulpar T5 V4.1 öncelikle estetik dizaynıyla dikkat çeken bir ürün. Baştan uca fırçalanmış alüminyum kaplı kasasıyla öne çıkan bilgisayar, standart dizüstü bilgisayarlara oranla geniş bağlantı seçenekleri sunuyor. Bilgisayarda üç adet USB 3 yuvası, iki adet mini display port girişi ve HDMI bağlantı noktası dikkat çekiyor. Bu sayede bu bilgisayara üç monitörü aynı anda bağlayabiliyorsunuz.

Monster Tulpar T5 V4.1 dizüstü bilgisayar
Çok güçlü bir donanımı bünyesinde barındıran Monster Tulpar T5 V4.1, tam bir performans canavarı olduğu için favorilerimiz arasında yerini aldı. Bir dizüstü bilgisayardan beklentiniz ne kadar yüksek olursa olsun bu ürün sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.