Monster'ın Gücü ile Fallout Deneyimi Başlıyor

Merlinin Kazanı 18.12.2015 - 15:45
En İyi Oyun Laptopları, En Kusursuz Performans İçin Geliyor
2015’in son bombalarını bir araya getirerek, kusursuz bir oyun bilgisayarında bir araya getiren Monster, daha önce olmadığı kadar yüksek kaliteli bir işlemci gücünü, mükemmel görüntü kalitesine sahip ekran kartı ile birleştiriyor. Bizlere de bu mükemmel performansı değerlendirmek kalıyor.

2015’in Son Bombaları ile Maksimum Oyun Keyfi

Oyuncular için bomba gibi bir yıla giriş yapıyoruz. Gerek birbiri ardına çıkan eşsiz oyunlar, gerekse yazılım ve donanım şirketlerinin piyasaya sürdüğü işlemciler ve ekran kartları, hiç olmadığı kadar keyifli bir yeni yıl vaad ediyor.

Monster'ın Gücü ile Fallout Deneyimi Başlıyor
2015’in son çeyreğini bitirmemize sayılı günler kala gündeme bomba gibi düşen Fallout 4 ise, kuşkusuz sözünü ettiğimiz eşsiz oyunlar arasında. Geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan ve bizleri bir kere daha hayal kırıklığına uğratmayan Fallout, bir kere daha nükleer savaşın kalıntıları ile bizleri başbaşa bırakıyor. Hem de hiç olmadığı kadar yüksek bir oynanış kabiliyeti ve serbestlik ile birlikte.

Şimdi gelin bu oynanış ve hareket özgürlüğü konusunu biraz daha irdeleyelim. Öncelikle oyun kendinizi özelleştirmenizi sağlıyor. S.P.E.C.I.A.L. kod adı ile daha önceki serilerden farklı bir oynanış ile karakterinizi şekillendirmenize olanak veren yeni seri, bu post apokaliptik çevrede nasıl bir oyun sergilemek istediğinize göre kişiselleştirilebiliyor. Zırhlı bir asker ya da karizmatik bir konuşmacı olmak istediğinize karar verip, seçiminizi yaparak oyun tarzınızı buna göre belirleyebiliyorsunuz.

Oyunun bir diğer özelliği ise, sunduğu yeni jenerasyon grafik ve ışıklandırma efektleri. Fallout dünyasına aşına olanların bildiği kasvetli ve bunaltıcı atmosferi, daha önce hiç olmadığı kadar canlı görebileceğiniz yeni seride, Commonwealth’ın yanmış ormanlarından tutun da Boston’un yıkıntılarına kadar her lokasyonda, dinamik bir detay seviyesi elde edebiliyorsunuz.

Monster'ın Gücü ile Fallout Deneyimi Başlıyor
Monster’ın Gücü ile Fallout Deneyimi Başlıyor

Hali hazırda hepimiz, yüksek performanslı bu oyuna kanalize olmuşken, Intel’in performans canavarı yeni nesil işlemcilerinden de bahsetmeden olmaz. Bu yılın son çeyreğinde, (donanım) alanındaki bombayı da Intel patlattı dersek abartmış olmayız herhalde. Gerek sunduğu verimlilik artışı gerekse overclock ve soğutma teknolojileri ile öne çıkan Skylake işlemciler, oyunculara eşsiz çözümler sunuyor. Yepyeni bir işlemci mimarisi ile karşımıza çıkan Intel 6. Nesil işlemciler, %34’e kadar bir verimlilik artışı sağlayarak, pürüzsüz, gerçekçi ve kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Hal böyle olunca da oyun laptopları denildiğinde ilk akla gelen markalardan olan Monster, modellerini yeni nesil Intel 6700K masaüstü işlemcisi ile donatıyor. Biz oyunculara da bu eşsiz performansı deneyimlemekten başka yapacak bir şey kalmıyor. Masaüstü bilgisayarların gücünü, diz üstü bilgisayarların işlevselliği ile bir araya getiren modeller, başta Fallout 4 olmak üzere tüm oyunlarda kesintisiz bir güç elde etmenizi sağlıyor.

Aynı zamanda yüksek çözünürlüklü grafik detaylarında daha akıcı görseller elde etmenizi sağlayan GTX970M ekran kartı ile güncellenen modeller, grafik teknolojisi fizik işleme hızını da genişleterek, oyunlardaki gerçeklik hissini maksimuma çıkarıyor. Tıpkı Fallout gibi kişiselleştirilebilir bir yapıya sahip Monster oyun laptopları, aynı zamanda kişiselleştirilebilir klavye, etkin soğutma sistemi gibi seçenekleri ile de sunduğu performansı uzun süre kullanmanızı sağlıyor.

Monster oyun laptoplarını daha yakından incelemek ve Intel desteği ile Fallout 4 deneyimini başlatmak için web sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Unutmadan hatırlatalım. Skylake teknolojisine sahip 6. Nesil işlemcili modellerimiz de artık stoklarımızda.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2015 16:21
8000bin tl bile verilmez :) değmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2015 09:58
Semruk modeli (980 SLI içeren) 8000 di 14.000 TL ye fırlamış fiyatı birden??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster'ın Gücü ile Fallout Deneyimi Başlıyor
İlginizi Çekebilir