Monument Valley: Panoramic Edition PC için geliyor

Ersin Kılıç 1.06.2022 - 14:16
Mobil platformlar ile özdeşleşen ve türünün en iyi oyunlarından biri olan Monument Valley PC'ye geliyor. Monument Valley: Panoramic Edition PC için duyuruldu.

Hem iOS hem de Android platformunda yayınlanan Monument Valley oyunları türünün en iyi örneklerinden biri olduğu kadar mobil platformda da başarılı olan yapımlar arasında yer alıyor. 2.oyunun hala telefonumda yüklü olduğunu söylemem gerek. İşte eğlenceli, düşünmeye zorlayan ve aynı zamanda kafa dağıtmayı başaran yapısıyla Monument Valley: Panoramic Edition PC için geliyor.

Monument Valley: Panoramic Edition PC için duyuruldu

Monument Valley: Panoramic Edition PC için geliyor

Ustwo Games yaptığı açıklama ile daha önce mobil platforma çıkan iki oyununda Monument Valley: Panoramic Edition ve Monument Valley II: Panoramic Edition isimleri ile PC platformuna geleceğini duyurdu. Adından da anlaşılabileceği gibi oyun PC platformuna uygun olması amacı ile panoramik bir görüntüye kavuşmuş.

12 Temmuz'da iki oyun da Steam üzerinden satışa çıkacak. Ayrıca iki oyunun da yer aldığı Panoramic Collection isimli özel bir paketin satışa çıkacağı da belirtilmiş. Oyunların Steam açıklaması ve duyuru videosu şu şekilde;

Sessiz prenses Ida ile imkansız ortamlar ve yanıltıcı yapbozlarda bir af yolculuğuna çık. Anıtları manipüle ederek ve yeni, sürreal ve gizemli dünyaları keşfetmek için dönüşen yollar oluşturarak bu meditasyon niteliğinde rahatlatıcı bulmaca oyununu deneyimle.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monument Valley: Panoramic Edition PC için geliyor
İlginizi Çekebilir