Moon Knight 2.Sezon için kötü haber

Emir Özkayalar 5.05.2022 - 15:28
6. bölümü ile ilk sezonu tamamlanan dizinin başrol oyuncusu Oscar Isaac, Moon Knight 2.Sezon hakkında kötü haberler verdi.

Disney + platformunda yayınlanan mini dizi, geniş kitlelerce beğenildi. Dizinin başrolünü Oscar Isaac üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Mohammed Diab oturuyor. Moon Knight, yerden yere vurulan Fantastic Four filminin senaristi Jeremy Slater tarafından kaleme alınmıştı. Ancak bu sefer Jeremy şeytanın bacağını kırmış gibi gözüküyor çünkü dizi oldukça başarılı bir açılışın ardından çizgisini bozmadan ilerliyor. Ancak şimdi Moon Knight 2.Sezon tartışmaların odağında.

Moon Knight 2.Sezon gelecek mi?

Moon Knight 2.Sezon için kötü haber

Bugünlerde yoğun şekilde Moon Knight dizisinin 2.sezonu tartışılmakta. Hafta başlarında yayınlanan yeni bölümün ardından, hayranlar sosyal medyada teorilerini dile getirmeye başladı. Marvel stüdyoları resmi Twitter hesabından “dizi finali” başlığıyla son bir fragman yayınladı. Atılan tweet kısa sürede kaldırılsa dahi birçok insan tarafından görüldü ve ekran görüntüsü alındı. Bu durum izleyenler arasında dizinin devam edip etmeyeceği konusunda yoğun tartışmalara yol açtı. Yakın bir zamanda ise Moon Knight dizisinin yıldızı Oscar Isaac, RadioTimes’a verdiği röportajla tartışmalara son noktayı koymuş oldu. 

Oscar Isaac, “Bilirsiniz işte, sanırım olaya hikâye işte bu diye yaklaştık. Eteğimizdeki taşları dökmek gerekirse, dizinin devam edeceği konusunda resmi bir plan yok. Sanırım bu da hikâye ile alakalı” dedi. Site aynı zamanda Oscar Isaac’in bir sezonluk bir anlaşma imzaladığını belirtiyor. Oscar, diziyi çekmekten oldukça keyif aldığını ve Marc Spector ve Steven Grant ile tekrar bir araya gelmeye açık olduğunu belirtti. Ethan Hawke ve May Calamawy, Oscar Isaac’in dediklerine arka çıktılar ve olası bir geri dönüş için açık olduklarını belirttiler. 

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2022 13:48
Saçma sapan, zırva bir diziye haklı negatif eleştiri yapıldı diye dünyası başına yıkılan ahmaklar, gerçek ülke meselelerine bu kadar ciddi kafayı taksalar ve ona göre ülkeyi yönetenlere birazcık ses verseler de koyun gibi güdülmeseler keşke! Herkes, sizin beğendiğinizi zorla sevmeye mecbur sanki...
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2022 22:30
SİYASET ELEŞTİRİSİ YAPCAKSAN [BENDE KATILIYORUM] GİT BAŞKA YERDE YAP MARVELLE GRAM ALAKAN YOKSA BEN NE YAPIYIM SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAYIN ŞURDA
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 22:59
Dizinin fragmanında zaten 6 bölümlük mini seri diye kocaman yazı geçiyor. Kim dedi size 2.sezon olacağını da kendi kendinize halle ndiniz hayret birşey. Wandavision gibi tek sezonluk bir diziydi bu.
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 23:51
Tek sezon mu aynen knk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 12:02
Diziden bisey anlamayan zaten böyle dizi izlemesin.
Gayet akıcı anlaşılır idi. Hele müzikler bomba bomba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 17:31
Sabun köpüğü aksiyon sahnelerine hadi pek eleştirim yok ama fazla karmaşıklık içeren bir dizi maalesef. Kim nedir, necidir, ne peşindedir tam belli değil. Hikayede eksik çok. Ana kahramanı Batman gibi tek karakterli yaratmak yerine ne gerek vardı üç kişilikli ruh hastasına? Beğenmedim, hiç olmamış!
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 04:47
Batman'i severim. Ama şu gereksiz ve havalı görünmek için Batman hayranı olan insanlardan nefret ediyorum. Artık diğer kahramanları çocukça, aptalca, saçma, gereksiz görme huyunuzdan vazgeçin.
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 16:05
Çizgi romandan alındığı için böyle olması gerekiyor karakterin yoksa moon knight olmuyor araştırda yorum yap
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 01:15
Canım benim,çizgi roman kahramanı bu karakter. Olayı zaten çoklu kişilik bozukluğu olan bi karakter
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 23:37
Karakterin orjinali öyle, tamam dizi biraz karışık ama karakteri güzel anlatmislar bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 23:52
Alttaki yoruma ithafen;
Bu kadar sığ bir yorum görmedim aşırı sinirlendim yok batman gibi tek kişilikli yapsalarmış yok aksiyon sahneleri çok basitmiş gerçekten komik ve insanın zeka seviyesini bu kadar belli edecek bir yorum görmedim yobaz kafası o kafayla yaşanmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Moon Knight 2.Sezon için kötü haber
İlginizi Çekebilir