Mordhau konsol sürümleri de onaylandı

Alparslan Gürlek 16.08.2022 - 11:29
Orta çağ temalı yakın dövüş mekaniklerine odaklanan ve sevilen Mordhau konsol sürümleri de nihayet onaylandı.

Orta çağ temalı çok oyunculu oyunu Mordhau konsol sürümleri de onaylandı. PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X / S ve PlayStation 5 için henüz net bir çıkış tarihi olmamasına karşın yayınlanacağı bildirildi. Duyuru, yeni bir fragman eşliğinde yapıldı. İlk kez 2019'da piyasaya sürülen sevilen yapım ilk çıktığında oldukça büyük bir ilgi ile karşı karşıya kalmıştı. Ancak yalnızca PC platformunda yayınlanması, konsol oyuncularından uzak kalmasına sebep olmuştu.

Mordhau konsol sürümleri de onaylandı

Mordhau konsol sürümleri yakında yayınlanacak

Geliştirici yayınladığı duyuru ile hem eski hem de yeni nesil konsollar için oyunun yakın zamanda yayınlanacağını bildirdi. Orta çağ dönemini konu alan ve okçuluk içerse de ağırlıklı olarak yakın dövüş mekaniklerine sahip olan yapım çıktığı 2019 yılında oldukça beğenilmişti. Chivalry II'nin çıkmasıyla biraz gölgede kalsa da hala günlük ortalama 2.000 oyuncuya sahip. Mordhau konsol sürümleri yayınladıktan sonra haliyle bu oyuncu sayısında da bir yükseliş bekleniyor diyebiliriz.

Yayınlanan kısa fragman dışında oyunun konsol sürümleri hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Ancak öyle görünüyor ki yeni nesilde PlayStation 5 için DualSense desteği ile birlikte gelecektir. Çıkışından üç yıl sonra nihayet konsola gelen yapımı oyuncular yeni nesilde bazı teknolojik ayrıcalıklardan yararlanarak daha dolu dolu, akıcı şekilde oynayabilecekler. Hızlı temposu ve yeteneğe dayalı dövüş mekanikleriyle bakalım Mordhau konsol oyuncularını kucaklamayı başarabilecek mi?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mordhau konsol sürümleri de onaylandı
İlginizi Çekebilir