Morgan Freeman ve Mel Gibson, Türk filminde bir araya gelebilir

Furkan Güler 19.04.2018 - 15:59
Türk yapımı filmde Morgan Freeman'ı ve Mel Gibson'ı bir arada izleme şansı elde edebiliriz.

Türk sinemasını aynı Ayla filminde olduğu gibi dünya gündeminde gösterecek olan yeni Kerbela filmi, daha çekimleri başlamadan haber konusu olmayı başardı. Hz. Muhammed'in torunu olan Hz. Hüseyin'in, Medine şehrinde uğradığı zulüm ve arkadaşları ile birlikte Kerbela'da şehit edilmesini anlatacak olan filmde, Hollywood'un en ünlü isimleri bir araya gelebilir. Ortaya çıkan yeni haberlere göre Mel Gibson ve Morgan Freeman'ın ikisi de filmde rol alacak. Ancak bu haber henüz kesin değil. Mel Gibson açıklamalarında filmde oynamak istediğini belirtse de henüz yapımcı ile anlaşamadı. Aynı durum Morgan Freeman için de geçerli.

Mogan Freeman ve Mel Gibson, Türk filminde bir araya gelecek mi?

Fas'ta çekilecek olan filmde eğer Morgan Freeman oynarsa, hikayede Şemun isimli karakteri canlandıracak. Hz. Hüseyin'in yüzünün görülmeyeceği filmde Mel Gibson oynayacağı rol belli değil. Kasım ayında çekimlerine başlanacak olan filmde Hollywood kalitesini yansıtacak öğeler bulunacak.

Filmde her ne kadar Mel Gibson ve Morgan Freeman oynamasa da, Kerbela'nın büyük ses getireceği söyleniyor. Diğer bir yandan izleyiciler, Kerbela olayının filmde düzgün anlatılmasını istiyorlar.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 18:31
Peygamberin torununun şehit edildiği dünyada,hatta peygamberlerin öldürüldüğü dünyada,sizi düşününki bizim başımıza neler gelmez,insanı vasıflarını kenara koyduğun zaman insan gerçekten şeytana dönüşüyor.Mel gibson yahudilere ettiği sözlerden sonra donuna kadar almışlardı,umarım toparlamıştır
etemelkuran
etemelkuran 21.04.2018 05:04
o inananı ilgilendiriyor, benim açımdan hatırat, anı hepsi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 01:22
şemun kim.. kerbelada öyle bir kişi yoktuki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 22:57
Filmi merakla bekliyorum yalnız dram dolu film olmasından çok ozamanın siyasi olaylarına değinecekse daha çok sevindirir beni.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Morgan Freeman ve Mel Gibson, Türk filminde bir araya gelebilir
İlginizi Çekebilir