Mortal Kombat 1 DLC paketi karakterleri sızdırıldı

Taylan Bal 31.07.2023 - 11:10
Daha önce doğru tahminleriyle tanınan bir Mortal Kombat sızıntıcısı, Mortal Kombat 1 Kombat Pack 2'nin karakterlerini sızdırdı.

Mortal Kombat 1 oyunu henüz çıkmadan, NetherRealm zaten ilk dalgasının yer aldığı DLC, Kombat Pack 1'in içeriğini duyurmuştu. Fakat şimdi yeni sızıntılar konu oldu.

Mortal Kombat 1 DLC paketi içeriğine dair sızıntılar

Kombat Pack 1, Ermac, Quan Chi ve Takeda Takahashi gibi önceki Mortal Kombat oyunlarından karakterlerle birlikte The Boys'tan Homelander, Invincible'dan Omni-Man ve DC Comics'ten Peacemaker gibi üç misafir dövüşçüyü içeriyordu. Ayrıca, Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado ve Tremor olmak üzere beş adet Kameo karakteri de bulunmaktaydı.

İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 geri dönen karakterler

Olası Kameo karakterleri ve misafir dövüşçüler

Şimdi, Idle Sloth'un Twitter üzerinden aktardığı bilgilere göre, daha önce doğru tahminleriyle tanınan bir Mortal Kombat sızıntıcısı, Mortal Kombat 1 Kombat Pack 2'nin Noob Saibot, Kano ve Sareena'yı içereceğini ve Harley Quinn, Deathstroke ve Doomslayer'ın misafir dövüşçü olarak yer alacağını iddia ediyor. 

Tabii ki, hayranların resmi bir duyuru yapılmasını beklemeleri her zaman daha sağlıklı olacaktır, ancak Mortal Kombat 1 DLC sızıntıları geçmişte doğru çıktığından, bu sızıntının da doğruluk payı olabilir. Kameo karakterleri olarak ise sızıntılara göre Rain, Drahmin, Bo Rai Cho, Hsu Hao ve Moloch yer alacak. Mortal Kombat 1 Kombat Pack 2 DLC listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Mortal Kombat 1 DLC karakterleri

Mortal Kombat 1 DLC karakterleri

  • Deathstroke
  • Doomslayer
  • Harley Quinn
  • Kano
  • Noob Saibot
  • Sareena
  • Bo' Rai Cho (Kameo)
  • Drahmin (Kameo)
  • Hsu Hao (Kameo)
  • Moloch (Kameo)
  • Rain (Kameo)

Kano'nun Mortal Kombat 1'in temel kadrosuna dahil edilen orijinal oyunlardan biri olması, bazı hayranları hayal kırıklığına uğratabilir. Sonuçta, Mortal Kombat 1, serinin bir yeniden başlangıcı olduğu için, tüm orijinal dövüşçülerin başlangıç kadrosunda yer alması umulan bir durumdu.

Misafir dövüşçüler açısından, daha fazla DC Comics karakterini dahil etmek mantıklı görünüyor. Mortal Kombat, Mortal Kombat vs. DC Universe dövüş oyunundan itibaren iki seri arasında çeşitli kesişim karakterlerle dolu bir geçmişe sahip. Doomslayer daha önce Mortal Kombat 11 için söylentilere de konu olmuştu, bu yüzden belki de onun Mortal Kombat 1'de ilk kez yer alması bekleniyor.

Sızıntılar doğru çıkabilir

Mortal Kombat sızıntıları genellikle doğrulanır, ancak hayranlar beklentilerini kontrol altında tutsa daha iyi olabilir. Sonuçta, Evil Dead'den Ash Williams Mortal Kombat 11 için sızdırılmış ve hatta bazı veri çıkarma çalışmaları onun oyunun bir parçası olacağına dair bazı kanıtlar bulmuştu, ancak gerçekleşmemişti. Mortal Kombat 1'in ikinci DLC paketinde sızdırılan karakterlerden herhangi biri için de aynı durum geçerli olabilir.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 22:58
Abi şu saçma sapan mk evreni ile alakası olmayan karakterleri oyuna eklemeyi bir kesin lütfen sevgili ed boon oyunun tüm ciddiyetini bozuyor mahvediyor. Dİğer alakasız isimlerin sayesinde fazla sattıracak diye oyunun içine etmenin bir manası yok.
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 10:32
16:38 hadiii gerçekten hikayeye etki etmiyor muydu? Aaaaa gerçekten mi? O zaman barbie'yi de koysunlar hatta oppenheimer'i de koysunlar fatality'sinde de dünyaya atom bombası atsın.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 21:09
Aynen katılıyorum dostum. Her serinin kendine has bir evreni, sınırları vardır. Her karakter, her evrene sokulmaz, sokulursa böyle saçma sapan ciddiyetsiz, çorba gibi bir şeye dönüşür.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 18:27
Bunları yapmalarının nedeni, ilerde bu karakterlerin (Homelander, Omni Man, Peacemaker)yeni sezon bölümleri yayınlanacağı için şirketler bu oyun üzerinden şimdiden pr çalışması yapıyorlar. Daha önce de mk11 de T-800'ün Terminatör'ün 6. filmdeki halini koymuşlardı.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 16:38
Ya kardeşim bi git işine. O eklenen karakterler oyunun jikayesine etki etmiyor ki oyunun ciddiyeti bozulsun? O karakterler online modda kapışmak için. Yani şu sitede sırf yorum yapmak için düşünmeden boş konuşan ne çok insan var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 11:52
Şu ortadaki çizgi romanlardan fırlamış karakterler MK evreninin ciddiyetine hiç yakışmıyor. Injustice oyununa gelseler anlarım da MK'de çok cıvık ve saçma duruyorlar. Kaldı ki Superman çakması şu gay kılıklının ve kova kafalı azman karakterin kendi halleri bile yeterince gayriciddi ve gülünç.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 21:07
16:59 Kişiliklerini bilemem dostum ama dış görünüşleri Injustice oyununa daha çok uygun gözüküyor, MK evrenine göre değil. Zaten MK evrenini son oyunlarla birlikte hepten çorba gibi yaptılarya neyse o da ayrı bir mevzu.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 16:42
11.52 karakterlerin gay olduğunu bildiğine göre demek ki bu karşı çıktığın gayleri keyifle izliyorsun :)) Ama oyuna eklendimi birden gay düşmanı oluyorsun. Yani senin gibi üç kağıtçılara bitiyorum. O zaman diziji neden izliyorsun gay karşıtıysan?
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 16:59
homelander ve omni-man kişilik yapıları olarak mortal kombat'a baya uygun aslında
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 11:34
Ya bari serinin karakterlerini satmayın. Konuk dövüşçüleri anlarım ama oyunu eksik çıkarıp DLC diye satmak ayıp.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 16:35
Serinin karakterlerini satmıyorlar zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 DLC paketi karakterleri
İlginizi Çekebilir