Mortal Kombat 1 geri dönen karakterleri

Taylan Bal 26.07.2023 - 10:07
Mortal Kombat 1 panelinde Kombat Pack DLC dövüşçüleri olarak Quan Chi, Ermac, Takeda, Peacemaker, Omni-Man ve Homelander açıklandı.

Yeni fragman, Li Mei, Tanya ve Baraka'nın hayranların karşısına geri döneceğini gösteriyor. Bu sevilen dövüşçüler için sinematik sahneler ve oynanış görüntülerini gösteren fragman, serinin uzun süredir takipçisi olan hayranları memnun edecek hikaye bağlamını da sunuyor. Mortal Kombat 1 paneli daha sonra Kombat Pack DLC dövüşçüleri olarak Quan Chi, Ermac, Takeda, Peacemaker, Omni-Man ve Homelander'ı açıkladı.

Mortal Kombat 1 geri dönen karakterleri Kombat Pack DLC ile açıklandı

Serinin ortak yaratıcısı Ed Boon, bu sürprizleri uzun bir süredir ima ederek takipçileri heyecanlandırmıştı. Stephen Colbert'in 3D gözlüğüyle mısır yediği bir GIF paylaşarak ipuçları vermişti. Hayranlar, bu ipucundan Mortal Kombat'ın 3D dönemindeki yeni bir dövüşçü göreceğini hızlıca çözmüşlerdi. 

Videoyu izlemek için tıklayın.

Mortal Kombat'ın 3D dönemi, tartışmalı bir dönem olmasına rağmen, hayranların gönlünde taht kuran karakterler üretmişti. Etkinlikten önce hayranlar, kaç karakterin açıklanacağını ve kimlerin olabileceğini tahmin etmeye çalışıyorlardı ve sonunda yanıtları elde etmiş oldular.

Mortal Kombat 1 geri dönen karakterleri Kombat Pack DLC ile açıklandı

Yeni oynanış görüntüleri ve sinematik sahnelerle dolu fragman

Mortal Kombat 1, San Diego Comic-Con 2023'te gösterilen yeni fragmanıyla heyecan dolu dönüşler sunuyor. Fragman, hayranların karşısına geri dönen Li Mei, Tanya ve Baraka'nın sinematik sahneler ve oynanış görüntüleriyle dolu olduğunu gösteriyor. Serinin uzun süredir takipçisi olan hayranları, bu sevilen dövüşçülerin geri dönüşüyle memnuniyet duyacak ve hikaye bağlamını merakla takip edecekler.

Mortal Kombat 1 panelinde ise Kombat Pack DLC dövüşçüleri olarak Quan Chi, Ermac, Takeda, Peacemaker, Omni-Man ve Homelander'ın açıklanmasıyla heyecan dorukta. Oyunun, PS5, Xbox Series X ve S, PC ve Switch platformları için 19 Eylül'de piyasaya sürüleceği de fragmanla birlikte duyuruldu.

Mortal Kombat 1'in heyecan veren geleceği

Mortal Kombat 1 karakterlerinin tam listesini yakında göreceğiz. Oyun, 19 Eylül'de PS5, Xbox Series X ve S, PC ve Switch platformları için piyasaya sürülecek. Tabii ki, DLC karakterleri hakkında da spekülasyon yapmaya başlayacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 00:29
Arsızlığa bak ya, daha oyun çıkmadan dlc açıklıyor herifler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 geri dönen karakterleri
İlginizi Çekebilir